VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İÇİN KRİTİK GÜN

24 Ekim 2021

......................

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Youtube’de katıldığı bir programda anlattığı anısı sonrasında yanlış anlaşıldığını ifade ederek özür dilemiş ancak partisinin genel merkezi tarafından uyarı cezası alması talebiyle disipline sevk edilmişti. Özcan için karar Pazartesi günü verilecek.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu 25 Ekim Pazartesi genel merkezde tüm üyeleriyle toplanacak. Kurulda savunma yapacak olan isimlerden bir tanesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan. Başkan Özcan katıldığı bir programda anlattığı anısından dolayı tepki toplamış, yanlış anlaşıldığını ifade ederek özür dilemişti. Başkan Özcan, 6 Eylül tarihli MYK tarafından uyarı cezası alması istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Özcan genel merkeze gidip sözlü savunma yapacak.

“ÇİZGİMDEN ASLA TAVİZ VERMEM”

Tanju Özcan olası bir ihraç kararı için ise, “Partiden ihraç edilmem yönünde beklentisi olanlar vardı. İhraç edilseydim herhangi bir partiye gitmem gibi bir düşüncem yoktu. Bağımsız olarak kalırdım. İhraç edilseydim sadece CHP ile resmi bağım kopardı, Atatürkçülük ve Türk milliyetçisi çizgimden asla taviz vermezdim” İfadelerini kullanmıştı.

1 yorum yapılmış
  • Hakhukuk
    25 Ekim 2021 • 04:54
    Tanju ozcan boyunu siñirı asiyor tanju ozcanin aha önce 2014 te van mitinginďe duzce de konuştuğu sozler icin mahkeme den ceza aldığı dâ chp merkéz dişipĺın kurulündâ dikkati alınmalı tanju ozcan hüķukcu ağzından çıkanı duyması ĺâzim cumhurbaşkanı herkésin cumhurbaşkanı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.