VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAÇAN GOLLER VE GELEN 1 PUAN

6 Kasım 2021

...........................................

Haber: Adnan KARABULUT

Beypiliç Boluspor, TFF 1. Lig’in 12’nci haftasında Ege temsilcisi Bandırmaspor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlı takım kendi evinde ağırladığı Bandırmaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu skor ile Boluspor TFF 1. Lig’de 13 puan ile 11’ncü sırada yer alırken, konuk Bandırmaspor ise 22 puan ile 4’üncü sırada kendisine yer buldu.

Beypiliç Boluspor karşılaşmaya Gentain Selmani, Mehmet Zahit Çınar, Emin Bayram, Ali Keten, Abdurrahim Dursun, Abdurrahman Canlı, Eray Ataseven, Odise Roshi, Abdoullaye Diarrassouba, Dejvi Bregu, Kabongo Kasongo ilk 11’i ile başladı.

Konuk Bandırmaspor ise, Gökhan Değirmenci, Okan Alkan, Allyson Aires Dos Santos, Lokman Gör, Caner Cavlan, Remi Mulumba, Guy Michel Landel, Guido Koçer, Bentley, Doğan Can Davas ve Philippe Paulin Keny ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

MAÇIN BAŞINDA ARKA ARKAYA SARI KARTLAR

Karşılaşmaya ev sahibi Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başladı. Bandırmaspor’da karşılaşmanın 5’nci dakikasında Remi Mulumba, hakemin düdüğünü beklemediği gerekçesiyle sarı kart gördü. Mulumba’nın sarı kartına tepki gösteren Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel sarı kart gördü.

FIRSATTAN YARARLANAMADI

Oyuna üstünlüğünü koyan Bandırmaspor maçın 22’nci dakikasında net bir pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan Caner Cavlan’ın ortasında boş kaleye topa dokunamayan Guido Koçer bu fırsattan yararlanamadı. Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan Guido Koçer’in vuruşunu kaleci Selmani çıkardı.

BOLUSPOR GOLE YAKLAŞTI

Maçın 31’nci dakikasında ev sahibi Boluspor gole çok yaklaştı. Kullanılan serbest vuruşta Roshi’nin kafa vuruşunu kaleci Gökhan Değirmenci kurtardı. Kaleciden dönen topa vuran Roshi’nin vuruşunu yine kaleci Gökhan Değirmenci kurtardı. Maçın 33’ncü dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Eray Ataseven’in vuruşunu kaleci Gökhan kurtardı. Gökhan Değirmenci’nin kurtarışının ardından ofsayt bayrağı kalktı. İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi. Başka pozisyon olmayınca ilk yarı 0-0 beraberlik ile tamamlandı. İlk yarının sonunda çıkan tartışmada Boluspor yedek kulübesindeki Ömer Alıcı sarı kart gördü.

BOLUSPOR İKİNCİ YARIYA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞLADI

İkinci yarı konuk Bandırmaspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarının başında Boluspor’da oyuncu değişikliği gerçekleşti. Bregu yerini Berk Yıldız’a bıraktı. Karşılaşmanın 51’nci dakikasında Bolusporlu Roshi ikili mücadelede yaptığı faulden dolayı sarı kart gördü.

ARKA ARKAYA OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ

Karşılaşmanın 58’nci dakikasında Bandırmaspor’da oyuncu değişiklikleri oldu. Guido Koçer oyun alanının kenarına gelirken, oyuna Levent Ayçiçek dahil oldu. Maçın 68’inci dakikasında Bandırmaspor’da oyuncu değişiklikleri gerçekleşti. Oyundan çıkan Doğan Can Davas ve Bentley oyundan çıkarken, onların yerine Kerim Avcı ve Matej Pucko oyuna dahil oldu. Maçın 71’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Kasongo’nun vuruşu yandan dışarıya çıktı. Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında Boluspor’da 2 oyuncu değişikliği gerçekleşti. Oyundan çıkan Emin Bayram ve Diarrassouba’nın yerine Erkam Reşmen ve Bertu Alican Özyürek oyuna girdi.

MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın 85’nci dakikasında Bandırmaspor oyuncu değişikliği yaptı. Landel oyun alanının kenarına gelirken oyuna Mehmet Özcan girdi. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edildi. Maçın 90+1’inci dakikasında kontra gelişen Boluspor atağından Kabongo Kasongo karşı karşıya pozisyonda kaleci Gökhan Değirmenci’yi geçemedi. Kullanılan kornerde topa vuran Ali Keten’in kafa vuruşunu kurtaran kaleci Gökhan eşitliğin bozulmasına izin vermedi. Maçta başka pozisyon olmayınca karşılaşma 0-0’lık skor ile sona erdi. Bu skor ile Boluspor TFF 1. Lig’de 13 puan ile 11’ncü sırada yer alırken, konuk Bandırmaspor ise 22 puan ile 4’üncü sırada kendisine yer buldu.

  • KAÇAN GOLLER VE GELEN 1 PUAN
  • KAÇAN GOLLER VE GELEN 1 PUAN
  • KAÇAN GOLLER VE GELEN 1 PUAN
  • KAÇAN GOLLER VE GELEN 1 PUAN
  • KAÇAN GOLLER VE GELEN 1 PUAN
  • KAÇAN GOLLER VE GELEN 1 PUAN
3 yorum yapılmış
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    6 Kasım 2021 • 05:50
    ANAMI VE RAHMETLİ BABAMI SEVMEDİM BOLUSPOR U SEVDİĞİM KADAR.
  • Zfr
    6 Kasım 2021 • 07:09
    Bu takım sampiyon olur bu gidişle ruhsuzlar haram olsun aldığınız paralar
  • Bolusporlu
    6 Kasım 2021 • 07:54
    Boluspor 10 numaralı oyuncunun değişimiyle ikinci devre daha baskılı oynadı.Bu oyuncu takıma uyum sağlamıyor.Saha içinde duruşu, paslaşması çok olumsuz. Zaten bütün maçlarda oyundan alınıyor. Kesinlikle, ilk 11 de oynatılmamalı. Diğer futbolcuların emeğine saygı duymak gerekir. Sn teknik direktöre duyurulur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.