VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YANAN ATEŞİN YANINA ÇEKTİĞİ ARACI KÜLE DÖNDÜ

15 Kasım 2021

......................................................

Bolu’da, alkollü sürücünün içerisindeyken kor halindeki ateşin üzerine park ettiği hafif ticari araç yanarak küle döndü. Araçlarının yandığı haberini alan sürücünün eşi olay yerinde hem kocasına kızdı hem de gözyaşı döktü.

Olay, Salıbeyler Mahallesi 1041 Sokak’ta meydana geldi. Suat Seyrek isimli alkollü vatandaş 14 BF 145 plakalı aracını daha önce sokak üzerinde ateş yakılan bir alana sabah saatlerinde park etti. Park ettiği yerde araç içerisinde alkol almaya devam eden Seyrek, bir süre sonra aracın ön kısmından dumanların geldiğini farketti. Seyrek’in dışarı çıkmasından kısa süre sonra araç alev alev yanmaya başladı. Kendi imkanlarıyla yangını söndüremeyen sürücünün ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kısa süreli çalışması sonrasında yangın söndürüldü. Yangında, Seyrek’in aracı tamamen kullanılamaz hale geldi.

Araç sürücüsü Suat Seyrek, “Burada ateş yakmışlar. Kor halindeymiş. Oradan tutuştu. Söndürmeye çalıştım. Ama başaramadım. Ben görmedim. Alev halinde olsa girer miyim? İçindeyken dumanlar geldiğini gördüm. Arabadan indim baktım yanıyor. Olayla uzaktan yakında alakam yok. Ama haklı olarak kızıyorlar tabii” dedi.

Araçlarının yandığını duyan Suat Seyrek’in eşi olay yerine geldi. Küle dönen aracı gören kadın hem kocasına kızdı hem de sinir krizi geçirdi. Dakikalarca ağlayan kadın komşuları tarafından güçlükle sakinleştirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

 

4 yorum yapılmış
  • Yldz
    15 Kasım 2021 • 04:16
    Alkol bütün kötülüklerin anasıdır. Alkol ağızdan girdiği anda akıl gider ve sonuç budur.
  • Alkolik
    15 Kasım 2021 • 04:44
    O yaşa Kadar gelmişsin hala alkol diye can atıyorsunuz biraz da o bir taraf İçin çalışın be kardeşim alkol içmek ayrıcalık değil içmemek ayrıcalıktır .
  • Taliban
    15 Kasım 2021 • 11:49
    Kendi yanma miş Allah muhafaza
  • cumhurhalk
    15 Kasım 2021 • 21:10
    alkollüymüşsün dayı böyle şeylerin olması normal. şişede durduğu gibi durmuyor malesef bu meret.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.