OTOYOLDA DEVRİLEN ARAÇTA YAŞAMINI YİTİRDİ

..............................................

OTOYOLDA DEVRİLEN ARAÇTA YAŞAMINI YİTİRDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da TEM Otoyolunda yoldan çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra devrilen ticari araçta bulunan bir kişi yaşamını yitirirken bir kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında TEM Otoyolu Batı kavşağına yaklaşık 500 metre kala meydana geldi. Ankara yönünden İstanbul istikametine giden Aziz Topçu idaresindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarpıp savrulduktan sonra devrildi. Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada devrilen araçta bulunan ve emniyet kemeri takılı olmadığı öğrenilen 76 yaşındaki Hüseyin Ardıç yaşamını yitirdi. Yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.