VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA HOCA MAÇIN ARDINDAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

5 Aralık 2021

.....................................................................

Spor Toto 1. Lig’in 15’nci haftasında Beypiliç Boluspor, Ümraniyespor’u 2-1 yendi. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer açıklamalarda bulundu. Reha Erginer, “Bu maç için oyuncularımıza da söylemiştim, bizim için bir karar maçıydı. Kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de Boluspor ile Ümraniyespor İstanbul’da karşı karşıya geldi. Boluspor deplasmanda karşılaştığı rakibini Abdurrahman Canlı ve Bregu’nun golleri ile 2-1 mağlup etti. Ev sahibi Ümraniyespor’un tek golünü ise Bommou kaydetti.

“BİZİM İÇİN BİR KARAR MAÇIYDI”

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Ümraniyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Erginer, “Maçtan önce de buraya kazanmak için geldiğimizi söylemiştim. Geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldık Eyüpspor karşısında. Bu maç bizim o için o maçtan bir kat daha değerli hale geldi. Bu maç için oyuncularımıza da söylemiştim, bizim için bir karar maçıydı. Ligin üst sıralarına tutunmak istiyorduk. Bence iki takım için de zevkli bir mücadele ortaya çıktı. Biz kazandığımız için çok mutluyuz. İç sahada çok başarılı bir grafiğimiz vardı. Bunu dış sahaya da taşımak istiyorduk. Tabii oynadığımız takımın Ümraniyespor olması, ligin lideri olması bu galibiyeti bizim için biraz daha anlamlı kılıyor. Oyuncularımın da artık Eyüpspor maçından sonra bu galibiyetle beraber özgüvenlerinin de yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah aldığımız bu galibiyet serisini devam ettireceğiz. Bir seri yakalamak istiyoruz. Camiamıza hayırlı olsun”

1 yorum yapılmış
  • MURAT
    5 Aralık 2021 • 10:15
    Hocam ortada sadeece yürüyen bir takım vardı.Ama sonuç güzel!!!bu demek değil O hak ederek kazandık bolu sporun oyunu bu değil mücadele pres defans yok sadece selmani var...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.