VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“İSLAMCI DIŞ POLİTİKASINDA GELİNEN NOKTA ACI VERİCİDİR”

8 Aralık 2021

..............................................................................................................

Haber: Serap Varlık

 CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son yaptığı Katar gezisini değerlendirdi. Başkan Karsu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar’da yaptığı konuşmasını hatırlatarak “AKP- MHP hükümetinin iflasları oynayan siyasal İslamcı dış politikasında gelinen nokta gerçekten acı vericidir” dedi.
 CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son yaptığı Katar gezisini değerlendirdi. Başkan Karsu, “Katar-Türk Müşterek Kuvvet Komutanlığı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Katar'ın güvenlik ve istikrarını kendi ülkemizinkinden ayrı tutmuyoruz" demiştir. Acaba hangi gerekçelere dayanarak Katar’ın güvenliği ile Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliği aynı tutulmaktadır?  Katarlı Araplar nereden bizim öz ve öz kardeşimiz olmaktadır? AKP- MHP hükümetinin iflasları oynayan siyasal İslamcı dış politikasında gelinen nokta gerçekten acı vericidir” ifadelerini kullandı. 
“İSLAMCI POLİTİKALARINDA SON PERDE OLARAK KAYITLARA GEÇMİŞTİR”
CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, hükümetin ekonomiden sonra dış politikada da Türkiye’yi iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. Başkan Karsu,  Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Katar-Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığı’nı ziyaretinde askerlere hitap ederken  "Katar’ın güvenlik ve istikrarını kendi ülkemizinkinden ayrı tutmuyoruz. Hangi kökene, mezhebe, meşrebe sahip olursa olsun Körfez halklarının tamamı bizim öz ve öz kardeşimizdir” ifadelerini kullanmıştır. Bu ifadeler, AKP- MHP hükümetinin çoktan iflas etmiş ümmetçi, ihvancı ve siyasal İslamcı politikalarında son perde olarak kayıtlara geçmiştir” ifadelerini kullandı.
“ÜLKE TEMSİLCİLERİYLE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERDE DE GİYİYOR MU?”
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani'nin, Emirlik Divanı'ndaki baş başa görüşmesinde Katar Emirinin terlikli fotoğraflarının dünya basınına servis edildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Karsu, “Katar Emiri o terlikleri batılı ülke temsilcileriyle yaptığı görüşmelerde de giyiyor mu? Çok merak ediyorum” şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Gitiine
    8 Aralık 2021 • 04:23
    Çok merak etme başkan.napican terlikle veya kundurayla bumu meselen.zillet ittifakına kılıçlar çekildi az kaldı bu millet size şamarı vuracak.siz millete kürsüden hareket çekin.sehit bacısına küfürlere ortak olun.az kaldı sabret karsu senbile şaşıracaksın.
  • cemil
    8 Aralık 2021 • 06:14
    Sizin sıkıntınız zaten islamiyet'le.din düşmanları ve ülkenin bütünlüğüne kast eden avrupa gavurları bu ülkeye egemen olsun.ama müslümanlar yok olsun.rabbim sizlere fırsat vermiyecek..Tayyip bey içki içseydi heykelini dikerdiniz.çünkü heykel sizin işiniz..
  • Yldz
    8 Aralık 2021 • 07:40
    Bu zihniyet yıllar önce Necmettin Erbakan için de benzer şeyleri söylemişti.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.