VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSİM DİYEREK TAKSİ SÜRÜCÜSÜNÜN PARASINI GASP ETTİ İDDİASI

10 Aralık 2021

.......................................................

Bolu’da gece saatlerinde bindiği ticari taksi sürücüsüne iddiaya göre kendisini polis olarak tanıtarak araç sürücüsünün tüm parasını alıp tehdit eden 21 yaşındaki Emre Kahraman, tutuklu yargılandığı davada suçlamaları reddederek, “Cezaevinin ne olduğunu öğrendim. Dersimi aldım” dedi.

Olay, 40 gün önce Bolu kent merkezinde meydana geldi. Gece saat 03.00 sıralarında ticari taksiye binen Emre Kahraman iddiaya göre kendisini polis olarak tanıttı. Kahraman, taksi sürücüsünün kendisini dolaştırdığını ve fazla para aldığını öne sürerek şikayette bulunacağını ve 10 bin lira ceza kestireceğini söyledi. Kahraman, şikayette bulunmaması içinde taksi sürücüsü 59 yaşındaki Mustafa Okyay’dan para istedi. Eline beline atması nedeniyle büyük korku yaşayan Okyay, gün boyu kazandığı cebindeki tüm parayı Kahraman’a verdi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Yaşanan olayın ardından işinden kovulan Okyay, paralarını alan Kahraman hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklanan Kahraman, ‘“Gece vakti yağma ve silahla yağma’ suçlamasıyla ilk kez hakim önüne çıktı. 24 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Kahraman, suçlamaları reddederek, “O gece taksiye bindiğim doğru ama kendimi polis olarak tanıtmadım ve kendisinden zorla para almadım. Ayrıca, trafik cezası kestireceğim diye bir şey söylemedim. Aldığım paranın 300 lirasını geri iade ettim. Elime belime attığım da doğrudur. Çok alkollü olduğum için bazı şeyleri hatırlamıyorum. Cezaevinin nasıl bir yer olduğunu öğrendim ve dersimi aldım. Cezaevindeyken kendime doğruları söyleyeceğime dair söz verdim. Size burada doğruları söylüyorum. Kalan zararını da gidermek istiyorum” dedi.

ONUN YÜZÜNDEN İŞİMDEN KOVULDUM

Başına gelen olay nedeniyle işinden kovulduğunu ve sanığın cezalandırılmasını isteyen Okyay ise mahkemede şunları söyledi:

“Yaklaşık 40 gün önce gece saat 03.00 sıralarında şahıs, çalıştığım taksime müşteri olarak bindi. Bir müddet gittikten sonra arabayı karanlık bir yere çekmemi isteyerek bana; ‘Sen kuralları çiğnedin. Beni dolaştırdın. Ben polisim. Sana 10 bin lira ceza çıkacak. Ya ekiplere 10 bin lira veririsin ya da bana bin lira verirsin’ demesi üzerine paramın olmadığını ona söyledim ve cezam neyse çekerim dedim. O sırada elini beline attı. Silah var sanarak üzerimde bulunan hem kendi param hem de taksiden kazandığım 400 lirayı kendisine korkudan verdim. Şahıs, parayı aldıktan sonra; ‘Sende daha para vardır. Bir kurşunluk işin var. Çocuklarına yazık değil mi? Bıçaklayayım mı seni, bu konuda kesinlikle polise şikayetçi olmayacaksın’ diyerek aldığı arabanın anahtarını bana geri vererek, taksiden inerek uzaklaştı. Bu sanık yüzünden hem paramdan oldum hem de işimden. Kedisinden şikayetçiyim. Cezasını çekmesini istiyorum”

Mahkeme heyeti savunmaları dinledikten sonra duruşmayı 30 Aralık 2021 tarihine erteledi.

 

3 yorum yapılmış
  • melungeon14
    10 Aralık 2021 • 10:13
    Taksicilik gibi pis meslek yok .insanlarla zarhoşla uğraşıyorsun .şimdiden sonra dahada zor .gasplar çoğalacak .taksicilerde biraz yavaş gitseler iyi olur .
  • Bolulu
    10 Aralık 2021 • 09:53
    Taksicilere her şey müstahak. Alkolü adamı suçlayarak rant kazanma peşinde. Gece alkollu bir müşteri düşsün de silkeleyim diye bi duaya çıkmadıkları kalıyor.
  • MustafaOkyay
    10 Aralık 2021 • 05:19
    Şahıs hem çok alkollü olduğunu söylüyor işine geleni hatırlıyor işine gelmeyeni hatırlamıyor.Benim fazla para almak için dolaştırdığımı söylüyor aldığım yer belli gittiğim güzergah belli doğru beyanda bulunmuyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.