VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR ADANASPOR MAÇINDA İLGİNÇ OLAY

11 Aralık 2021

.......................................................

Haber: Adnan KARABULUT

Beypiliç Boluspor’un Adanaspor ile karşılaştığı maçta, Adanaspor’lu Samed Ali Kaya, karşılaşmanın ikinci yarısında izinsiz ve herhangi bir bilgi vermeksizin stadı terk etti. Adanaspor cephesinden yapılan açıklamada futbolcu hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Beypiliç Boluspor Spor Toto 1. Lig’in 16’ncı haftasında kendi evinde Adanaspor ile karşılaştı. 0-0 berabere biten maçta Adanaspor cephesinde ilginç bir olay yaşandı. Adanaspor’da 18 kişilik kadroda olan Samed Ali Kaya, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında izinsiz bir şekilde stadı terk eden Samed Ali Kaya hakkında soruşturma başlatıldığını duyuran Adanaspor, kulübün resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“İZİNSİZ VE HERHANGİ BİR BİLGİ VERMEKSİZİN STADI TERK ETTİĞİ TESPİT EDİLMİŞTİR”

Yapılan açıklamada, “Kulübümüzün Spor Toto 1. Lig 16’ncı haftasında deplasmanda oynadığı Beypiliç Boluspor karşılaşmasının 2’nci yarısında futbolcumuz Samed Ali Kaya, izinsiz ve herhangi bir bilgi vermeksizin stadı terk ettiği tespit edilmiştir. Gerekli idari soruşturma başlatılmış olup futbolcunun savunması alındıktan sonra konuyla ilgili ayrıntılı açıklama yapılacaktır” ifadeleri yer aldı.

3 yorum yapılmış
  • Mehmet
    12 Aralık 2021 • 23:19
    Bırakın gitsin, zaten takıma faydadan çok zararı var .
  • mergr
    13 Aralık 2021 • 00:33
    Bundan sonra samet ali kayanin takimda yeri yok satin getsin başka takimlarda oynarken varini yonu ortaya goyuyordu afanaspora gelince top oynamiyor bunun sebebi nedir samet ali kaya isterse otopu 90. ,sana dikardi mutlaka tuzla spordzm pirim almistir
  • Vedat
    13 Aralık 2021 • 02:00
    Aman gitmesin ha sakın çok önemli bir topçu yav kovun gitsin geldiğinden bu yana yatıyor bir işe yaramıyor ne yapmıştı tavır alıyor kimse Adana spordan büyük değil kesin biletini yol verin kendini mevsimi sanıyor kimki o
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.