VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAMSİYİ BIRAKIP BAŞKANA KOŞTULAR

12 Aralık 2021

........................................................

Bolu'nun doğa harikası Abant Tabiat Parkı'nda 41 üniversitenin katılımıyla düzenlenen Hamsi Festivali'ne Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katıldı. Öğrenciler Başkan Özcan ile fotoğraf çekilmek için birbiriyle yarıştı. Başkan Özcan'ın sığınmacılar ile ilgili yaptığı konuşmasının ardından öğrenciler, "Trabzon sizinle gurur duyuyor" ve "Ülkemde mülteci istemiyorum" sloganları attı.

Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde eğitim gören Trabzonspor taraftarı yaklaşık 3 bin kişi, festival için Abant Tabiat Parkı'nda bir araya geldi. Üniversiteli Trabzonsporlular Birliği tarafından 11'incisi düzenlenen etkinliğe katılanlara piknik alanında yakılan mangallarda pişirilen 2 ton hamsi ikram edildi. Soğuk havaya rağmen, katılımın yüksek olduğu etkinlikte, öğrenciler horon teperek eğlendi. Katılımcılar, etkinliği çok beğendiklerini ve eğlendiklerini ifade etti. Etkinliğe 41 üniversiteden öğrenciler katıldı.

“SİZİN BEKANIZI DÜŞÜNMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da etkinlik alanına gelerek horon tepti. Başkan Özcan, üniversiteliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Öğrenciler Özcan'la fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Etkinlik kapsamında kurulan sahnede konuşma yapan Başkan Özcan, "Hani son zamanlarda bizi hain ilan ediyorlar ya arkadaşlar. Bizi hain ilan ediyorlar. Ben açıkça söylüyorum. Ben 48 yaşındayım. Benim oğlum üniversiteye başladı. Ben daha önce 4 kez milletvekili seçildi. Şimdi belediye başkanıyım. Benim kendimle ilgili bir beklentim yok. Ben bu sığınmacılarla ilgili bu çıkışları artık gitsinler diye yapıyorum. Yeminle söylüyorum. Ben bir Türk milliyetçisiyim ve sadece sizin bekanızı düşünmekten başka bir şey düşünmüyorum. Bunu bilmenizi istiyorum" dedi.

Başkan Özcan'ın konuşmasının ardından öğrenciler, "Trabzon sizinle gurur duyuyor" ve "Ülkemde mülteci istemiyorum" sloganları attı.

  • HAMSİYİ BIRAKIP BAŞKANA KOŞTULAR
  • HAMSİYİ BIRAKIP BAŞKANA KOŞTULAR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.