VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT’TEN KARLA MÜCADELE AÇIKLAMASI

21 Aralık 2021

................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, kentte etkili olan kar yağışının ardından kapalı köy yolunun olmadığını açıklayarak, “Dört bin 500 kilometreyi bulan köy yolu ağımızda yeterli sayıda ekip ve makineyle gerekli çalışmalar yapılmıştır.” dedi.

Bolu’da gece saatlerinden aralıklarla yağan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili olurken kent merkezini de beyaz örtüyle kapladı. Kar yağışının ardından hem D-100 karayolu ve TEM Otoyolu hem de köy yollarının açık tutulması için karla mücadele ekipleri çalışmalarını yürütüyor. Tüm ekiplerin karla mücadele için çalıştıklarını belirten Bolu Valisi Ahmet Ümit, “110 kilometresi otoyol olmak üzere 750 kilometreyi bulan karayolları ağımızda akşam saatlerinden itibaren yeterince ekip ve araçla birlikte kar ve buzlanmaya karşı mücadele çalışmaları yapılmıştır. Yine 4 bin 500 kilometreyi bulan köy yolu ağımızda da yeterli sayıda ekip ve makineyle gerekli çalışmalar yapılmıştır. Son 24 saat içerisinde otoyolda üç adet maddi hasarlı trafik kazası olmuştur. Ölü ve yaralı yoktur“ dedi.

KAPALI KÖY YOLU YOK

Vali Ümit, kentte kapalı köy yolunun olmadığını açıklayarak şunları söyledi:
“Halihazırda herhangi bir kapalı köy yolumuz ve karayolumuz bulunmamaktadır. Düzenli ve başarılı bir şekilde karla mücadele çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi ve Karayolları yöneticilerimize ve ekiplerimize, ayrıca her daim görevlerinin başında olan Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı yöneticilerimize ve trafik ekiplerimize teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılarının devamını dilerim. Kış mevsimi dolayısıyla sürücülerimizin de her daim tedbirli ve dikkatli olmaları, trafik kurallarına, işaret ve işaretleyicilerine hassasiyetle uymaları, mevsim şartlarına uygun olmayan araçlarla yola çıkmamaları, mutlaka emniyet kemerlerini takmaları, özel araç sahiplerinin de kış lastiği kullanmalarının trafik güvenliğimiz açısından son derece önemli olduğunu bir kez daha hatırlatır, sağlık ve afiyetler dilerim.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.