VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KENTİN DÖRT BİR YANINDA KAR MESAİSİ

22 Aralık 2021

...........................................

Bolu’da etkili olan kar yağışıyla birlikte kent beyaz örtüyle kaplanırken belediye ekipleri de iş makineleri ve onlarca personelle kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Bolu’da iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından kent merkezi beyaz örtüyle kaplandı. Kent merkezinde kar kalınlığı yaklaşık 20 santime ulaşırken Bolu Belediyesi ekipleri de karla mücadele çalışmalarına başladı. Ana arteller üzerindeki yollarda iş makineleriyle kar küreme ve tuzlama çalışması yapılırken Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı işçilerde kentin dört bir yanında ellerinde küreklerle kaldırımlarda ve İzzet Baysal Caddesi üzerindeki karları temizlediler.

1 yorum yapılmış
  • Mhendis
    22 Aralık 2021 • 02:56
    21.12.21 Salı akşam, bütün yollar buz tutmustu. Belediyenin bir tane çalışan arabası yoktu. Bu hale düşmemesi gerekir bu güzel şehrin. Burası Antalya değil, burası Bolu çok normal olarak kar yağar ve don olma olasılığı çok yüksektir, yani sürpriz değil karın yağması ve buz olması. Lütfen ilgili kişiler biraz daha duyarlı olsunlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.