VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN SERT TEPKİ. DEVLET KONUŞMAZ GEREĞİNİ YAPAR

27 Aralık 2021

.....................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde terörle iltisaklı kişilerin çalıştığı iddiasıyla İçişleri Bakanlığı tarafından teftiş başlatılmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalar yaparak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek verdi. Özcan, “Varsa tespit ettiğiniz terörist elinizi kolunuzu tutan yok. Devlet konuşmaz gereğini yapar. Ayıklayın bütün teröristleri takın koluna kelepçeyi atın içeri. Ucu kime dokunursa dokunsun, nereye giderse gitsin gereğini yapın” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde terörle iltisaklı kişilerin çalıştığı iddiasıyla İçişleri Bakanlığı tarafından teftiş başlatılmasına tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hükümetin ekonomik sorunlardan bunalan vatandaşın gündemini değiştirmek için başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere CHP’li belediyeler üzerinden bir algı operasyonu başlattığını vurguladı.  Türkiye’de son günlerde yeni bir tiyatro daha ortaya konduğunu ifade eden Özcan, “5 Kasım’da Sayın İçişleri Bakanı Türkiye’deki terörist sayısını 181’e indiğini kamuoyuna müjdelemişti. 2-3 hafta geçti, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde sadece terörle iltisaklı 557 kişi çalışıyor dedi. Sonra da tüm CHP’li belediyeleri kastederek 33 bin terörle iltisaklı kişi aldılar dedi. Sayın Cumhurbaşkanı da bunu 45 bin kişi olarak açıkladı. CHP’li belediyelerde milyonlarca çalışan var. Siz bu sözlerle milyonlarca kişiyi tedirgin ediyorsunuz. Varsa tespit ettiğiniz terörist elinizi kolunuzu tutan yok. Devlet konuşmaz gereğini yapar. Ayıklayın bütün teröristleri takın koluna kelepçeyi atın içeri. Ucu kime dokunursa dokunsun, nereye giderse gitsin gereğini yapın. Biz CHP’li belediye başkanları olarak terörle iltisaklıysak bizimle ilgili de gereğini yapın. “ diye konuştu.

MOBBİNG UYGULAYIP DURMAYIN

Başkan Özcan, hükümete CHP’li belediyelere mobbing uygulamayın diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“İçişleri Bakanlığı 28 Eylül 2020 tarihinde valiliklere bir yazı gönderiyor. Terörle iltisaklı kim varsa 31 Temmuz 2020’ye kadar bize bildirsinler diyor. Bununla ilgili Emniyet Müdürlüğümüze bütün çalışanlarımızın CD ortamında bilgilerini gönderiyoruz. Emniyette ‘Bende bir şey yok, savcılığa sorun’ diyor. Savcılığa soruyoruz, savcılıkta bize yürütülen soruşturmalarla ilgili şu ana kadar herhangi bir somut bilgi ve belge olmadığı söyleniyor. Bunun üzerine valiliğe diyoruz ki sizin yazınız üzerine biz emniyet ve savcılığımıza sorduk. Belediyelerin suç ve suçluyu bulmak gibi bir görevi yok. Bu yazılar üzerine hala devlet belediyelerde terörist çalıştırılıyor deniliyorsa derhal gereğini yapmalı. Sehven söylenmişse de çok ciddi şekilde belediye başkanlarından başta sayın İmamoğlu olmak üzere derhal özür dilensin. İmamoğlu ve diğer belediye başkanları milyonlarca insanın sevgi seliyle seçildi. Bırakın huzur içerisinde çalışıp milletimize hizmet edelim. Mobbing uygulayıp durmayın. Milletin ekonomik sorunlarını çözün. “

 

 

3 yorum yapılmış
  • Yldz
    27 Aralık 2021 • 07:52
    Evet devlet konuşmaz! Gereğini yapar.
  • mehmetaliner
    28 Aralık 2021 • 23:05
    buyuksun baskann
  • Fatih
    29 Aralık 2021 • 03:12
    Başkan sizde şu Kanal yolunu bir an önce tamamlasanız. Gerçekten çok uzadı ve bıktırdı bizleri
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • MAHŞERİ KALABALIK... BOLU MELEK MOSSO'YU KUCAKLADI
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.