VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOCASINI ÖLDÜRÜP DEREYE ATMIŞ

3 Ocak 2022

...................

Bolu'nun Gerede ilçesinde, derede cesedi bulunan inşaat işçisi 55 yaşındaki Metin Özalp'i eşi 54 yaşındaki Mürüvet Özalp tarafından başına tahta ile vurulup öldürüldükten sonra el arabasıyla taşınıp dereye atıldığı ortaya çıktı. Tutuklanan eşin ifadesinde "Beni aldattığını fark ettim. Bu nedenle aramızda tartışma çıktı. Tartışma sırasında beni darp etti. Ben de tahtayla başına vurdum. Öldüğünü fark edince el arabasıyla taşıyıp dereye attım." dediği öğrenildi.

Gerede ilçesine bağlı Hacılar köyünde oturan inşaat işçisi Metin Özalp'in geçtiğimiz cuma günü dere kenarında cansız bedeni bulundu. Dereden çıkarılan Özalp’ın cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yapılan incelemede Özalp'in başına bir cisimle vurulduktan sonra hayatını kaybettiği ve sonra dereye atıldığı ortaya çıktı. Eşi 3 gündür eve gelmemesine rağmen herhangi bir ihbarda bulunmayan eş Mürüvet Özalp, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna getirildi. Özalp'in evinde yapılan incelemede de kan izlerine rastlandı.

“BENİ ALDATTIĞINI FARKETTİM”

Jandarmadaki sorgusunda cinayeti itiraf eden Mürüvet Özalp, ifadesinde, eşinin kendisini aldattığını düşündüğü için aralarında tartışma çıktığını belirterek, "Beni aldattığını fark ettim. Bu nedenle aramızda tartışma çıktı. Tartışma sırasında beni darp etti. Ben de tahtayla başına vurdum. Öldüğünü fark edince el arabasıyla taşıyıp dereye attım." dedi. Jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Mürüvet Özalp, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • KOCASINI ÖLDÜRÜP DEREYE ATMIŞ
  • KOCASINI ÖLDÜRÜP DEREYE ATMIŞ
  • KOCASINI ÖLDÜRÜP DEREYE ATMIŞ
  • KOCASINI ÖLDÜRÜP DEREYE ATMIŞ
  • KOCASINI ÖLDÜRÜP DEREYE ATMIŞ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.