VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EĞİTİM PROJESİNE KATILAN ÖĞRENCİLER SAHAYA İNDİ

18 Ocak 2022

............................................

Haber: Ayben ÇANKAYA - Esra ÖZTÜRK

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin hayata geçirdiği Sahadayız Projesi kapsamında meslek eğitimlerine devam eden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Bolu'nun tarihi ve turistik ilçesi Mudurnu'yu ziyaret etti. Temel fotoğrafçılık eğitiminin saha çalışmalarını Mudurnu'da gerçekleştiren iletişim fakültesi öğrencileri tarihi ilçenin birbirinden güzel fotoğraflarını çekti.

Bolu Bağışçılar Vakfı Zehra Taşman Kadına ve Eğitime Destek Programı dahilinde sürdürülen Sahadayız Projesi'nde iletişim fakültesi öğrencilerinin mesleki eğitimleri hız kazandı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen proje ile saha eğitimleri alan BAİBÜ'lü 20 kız öğrenci Bolu'nun tarihi ve turistik ilçesi Mudurnu'yu ziyaret etti. Temel fotoğrafçılık eğitiminde öğrendiklerini sahada uygulama fırsatı bulan iletişim fakültesi öğrencileri Mudurnu'nun tarihi mekanlarını fotoğrafladı. Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Canbaş tarafından verilen fotoğrafçılık dersinde, öğrenciler Mudurnu Saat Kulesi, tarihi konaklar ve Mudurnu Pazarı'nı ziyaret ederek bol bol fotoğraf çekti.

Temel fotoğrafçılık dersi saha uygulaması hakkında bilgi veren Hamza Canbaş,  “Sahadayız Projesi kapsamında iletişim fakültesi öğrencilerimize vermiş olduğumuz fotoğrafçılık eğitiminin saha çalışmalarındayız. Mudurnu ilçemiz fotoğrafçılık eğitiminin saha çalışmaları için çok güzel mekanlar barındırıyor. Bu sebeple Mudurnu'ya geldik. Karlı bir havadayız. Mudurnu'muzun tarihi dokusunu, pazarını, sosyolojik yapısını fotoğrafladık. Ümit ederim güzel fotoğraflar ulaşacak elimize. Öğrencilerimiz gerçekten çok gayretli. Umarım aldıkları eğitimlerin ilerideki meslek hayatlarına katkısı büyük olur.” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Ramazan
    19 Ocak 2022 • 08:18
    Üniversite yönetimi inatla sınavları online yapmıyor. Bu hafta sonu final sınavları var ve üniversite yönetimi istese sınavları online olarak yapabilir. Ama ne hikmetse inatçılıkta rekor kıran üniversite yönetimi, finallere uzak illerden kar engeliyle çok zor şartlarda gelmek zorunda olan ve belki kapalı yollar nedeniyle gelemeyecek olan öğrencileri bir nebze olsun düşünmüyor. Pes diyoruz gerçekten. Bu kadar inat keçice bile yok. Öğrencileri düşünmeyen üniversit
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.