VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATATÜRK STADYUMUNDA KAR MÜCADELESİ

20 Ocak 2022

..............................................

Beypiliç Boluspor’un Pazar günü kendi evinde oynayacağı Tuzlaspor maçı öncesi stadyumda kar temizliği başladı. Pazar günü kentte etkili olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle maçın tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili kararı TFF verecek.

Bolu’da Pazar gününden bu yana etkili olan yoğun kar yağışının ardından Atatürk stadyumu karla kaplandı. Beypiliç Boluspor’un Pazar günü kendi evinde oynayacağı Tuzlaspor maçı öncesi stadyumda kar temizliği başladı. Kar kalınlığının 60 santim olarak ölçüldüğü stadyumda ekipler karları temizlemek için sabah saatlerinden itibaren çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bolu’yu adeta felç eden kar yağışının hafta sonunda da etkili olacağı tahmin edilirken, 23 Ocak Pazar günü saat 16.00’da oynanması planlanan Boluspor-Tuzlaspor maçıyla ilgili karar Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

2 yorum yapılmış
  • Misafir
    20 Ocak 2022 • 08:53
    Ya caddeler berbat sıkıntımız stadyum dalgami geciliyor halkla oradaki mucadele biraz şehirde kullaninsa herşey ortada. Bide bunu gorseler
  • MADURBOLUHALKI
    20 Ocak 2022 • 12:20
    NE GÜZEL BOLU! BİZ ÖNCEDEN 10 DAKİKADA VARABİLDİĞİMİZ YERLERE DÜŞE KALKA YARIM SAATTE VARAMAYALIM AYAKLARIMIZ SU İÇİNDE KALSIN ISLAK EL BEZİNE DÖNELİM AMA STADYUM TEMİZLENSİN,ŞEHİRLER ARASI YOLLAR TEMİZLENSİN,ŞEHİR İÇİ ORMANLIK ALAN İLAN EDİLSİN. EY ALAATTİN YILMAZ BU KADAR KAR YAĞIYOR SEN NERDESİN!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.