VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAMERALAR KARŞISINDA ÇOK İYİLER İCRAATA GELİNCE BÖYLE DEĞİL

20 Ocak 2022

................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediyesinin karla mücadele çalışmalarını eleştirerek, “Trol kelimesini doğru bulmuyorum. Kameralar karşısında çok iyiler ama iş icraata geldiğinde maalesef bunun böyle olmadığını görüyoruz. Şu an kar yağışından herkes etkileniyor. Bunu açıklama yaparak daha da vahim hale getirdiklerini düşünüyorum.” dedi.

Bolu Belediyesinin açıklamalarının vatandaşlardaki beklentiyi arttırdığını belirten Güner, “Evet, olması gerektiğinden ya da beklenenden daha fazla yağdı. Rabbimin bir hikmetidir, bizim için de bir bereket olduğunu düşünüyoruz ama Bolu Belediyesinin şöyle bir imajı oldu, geçtiğimiz iki buçuk, üç yılda. Mikrofon karşısında icraatımız çok iyi ama fizikken bunu görmek istediğimizde karşımızda çok fazla bir şey göremiyoruz. Doğal olarak şu kar yağışı da bunun üzerine tuz biber oldu. İnsanlar doğal olarak daha fazla bir beklenti içerisinde. Ekipler insan ve trafik yoğunluğunun olduğu alanlarda daha fazla olmalı. Bu konuda hava uzmanları, hava raporlarını yayımlayan uzmanlar, özellikle bizim olduğumuz Batı Karadeniz içerisinde yoğun kar yağışının olacağını 15 gün önceden zaten haber niteliğinde duyurdular. Belki ön hazırlığın biraz daha iyi olması, ulaşım noktasında elimizi biraz daha rahatlatırdı. Sonuçta belediye personelimizin çabasını görüyorum. Belki olması gereken şekilde planlanmamıştır, çünkü trafiğimizin, insan yoğunluğunun olduğu yerler belli. Belki oralarda biraz daha böyle hassas davranılsa, ekipler oralarda biraz daha yoğun olsa, onu görsek insanların da bu tepkisi hafif olabilir” şeklinde konuştu.

TROL KELİMESİ ÇOK YANLIŞ

Bolu Belediyesinin karla mücadele çalışmalarını sosyal medya üzerinden eleştiren kişilerin trol olarak nitelendirilmesine tepki gösteren Güner, şunları söyledi:

“Söylemlere nazaran belediyenin icraatta kötü olduğunu ileri süren Güner, “Yani vatandaşların şu an içinde bulundukları ve hizmet almak istedikleri kuruma talepte bulunmaları ‘trollük’ olabilir mi? Yani trol kelimesi çok yanlış bir kelime. Ben parti teşkilatlarımızın bir trol olarak değil, gerçekten hizmette bir eksikliğin ve planlamanın hatası olduğu üzerine, parti teşkilatlarımızdaki toplantılarımızda konuşuyoruz. Ama trol kelimesini doğru bulmuyorum. Kameralar karşısında çok iyiler ama iş icraata geldiğinde maalesef bunun böyle olmadığını görüyoruz. Şu an kar yağışından herkes etkileniyor. Bunu açıklama yaparak daha da vahim hale getirdiklerini düşünüyorum.”

 

6 yorum yapılmış
  • realistinssan
    20 Ocak 2022 • 08:27
    o zaman zamanında aladdin beyi uyarıp boş insanlarla doldurmasaydı belediye kadrolarını böyle bir durum yaşanmazdı akp zamanında çok faklı bir durum yoktu her yer çalışma alanıydı trafik yazın bile kitleniyordu biz bunuda unutmadık belediyenin arşivlerini yakacak kadar kötüsünüz siz bize akıl vermeyin
  • Boluluyumbolu
    20 Ocak 2022 • 08:28
    Eski başkanı gördük yaşadık birde CHP yi görüyoruz sindiremediniz bir turlu her şey çok güzel olacak bölüm biz bolu sevdaluyiz
  • Sebenli
    20 Ocak 2022 • 14:38
    Tanju başkanımız memnunuz. Ak partili başkan olsaydı evden çıkamadık bu günlerde... iyi ki varsın Tanju Özcan
  • VATANDA
    22 Ocak 2022 • 06:23
    SANKİ KENDİLERİ ÇOK İYİLERDİ DE, İKİDE BİRDE ELEŞTİRİ YAĞDIRIYORLAR BELEDİYEYE...SIRTINI İKTİDARA DAYAYIP GÖREV YAPMASI KOLAY TABİ.
  • Batandas
    23 Ocak 2022 • 00:07
    Kar yağmur sel bunlar aniden beklenmedik şekilde gelişen doğa olayları dünyanın her yerinde oluyor, belediyenin elinde sihirli değnek mi var
  • Korolu
    23 Ocak 2022 • 00:11
    Meteorda yağsa daha size oy yok boşuna uğraşmayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.