VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PLASTİK CERRAHİ VE ESTETİK UZMANI ARTIK ÇAĞSU’DA

22 Ocak 2022

.............................................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Jehat Kızılkan, Özel Çağsu Hastanesi’nde göreve başladı.

Bolu Özel Çağsu Hastanesi bünyesine kattığı yeni uzman isimlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Jehat Kızılkan’da Özel Çağsu Hastanesi ile anlaştı.

Kızılkan, Meme Estetik Operasyonları ‘’Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Dikleştirme (Mastopeksi)’’, Erkeklerde Meme Küçültme (Jinekomasti), Lıposuctıon (Yağ Aldırma), Cilt Kanserleri Cerrahi Tedavisi, Cilt Altı Kitleleleri Cerrahisi İle Uzaklaştırılma, Yara İzi Düzeltme İşlemleri, El ve Yüz Yaralanmaları Cerrahi Tedavisi, Göz Kapağı Estetiği (Blefaroplasti), Burun Estetiği (Rinoplasti), Kepçe Kulak Estetiği (Otoplasti), Dolgu / Botoks Uygulamaları, Lazerle Cilt Gençleştirme, Lazerle Akne Tedavisi, Mezoterapi, Prp (Platelet Rich Plasma), Terleme Tedavisi, H-100 Gençlik Aşısı, Genital Estetik vb. ameliyat ve işlemlerini bundan sonra Özel Çağsu Hastanesinde yapacak.

1 yorum yapılmış
  • Neeguney
    10 Şubat 2022 • 23:56
    Burun estetiyini kaça yapiyosunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.