VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHSUR KALAN BİN 200 KİŞİ KURTARILDI

24 Ocak 2022

...........................................................

Bolu Dağı’nda etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle dondurucu soğuk kar ve tipi altında araçlarında mahsur kalan bin 200 kişi kurtarıldı.

Bolu Dağı’nda dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından Anadolu Otoyolu ve D-100 karayolu ulaşıma kapandı. Yolda olan binlerce sürücü dondurucu soğuk kar ve tipi altında yolda mahsur kaldı. Zor saatler geçiren vatandaşlar için AFAD, Kızılay, UMKE, polis ve jandarma ekipleri seferber oldu. Gece saatlerinde mahsur kalan vatandaşlar için kentteki öğrenci yurtları tahsis edildi.

Ekipler tarafından yollarda mahsun kalan vatandaşlardan bin 200’ü kurtarılarak misafirhanelere yerleştirildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle mahsur kaldıkları yollardan 112 acil çağrı merkezimizi arayarak yardım talebinde bulunan engelli,diyabet hastası, bebekler ve yaşlılardan oluşan 39,toplamda 1200 vatandaşımız AFAD ekiplerimizce alınarak misafirhanelerimize yerleştirilmiştir.” dedi.

1 yorum yapılmış
  • madur
    24 Ocak 2022 • 04:59
    Bolu Milli eğitimini kutluyorum.Kısa sürede organize olarak mağdurları misafir etmekle kalmayıp son derece güzel ağırladılar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.