VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAR FESTİVALİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

31 Ocak 2022

....................................................

Bolu’da düzenlenen kar festivaline katılanlar karla kaplı pistte doyasıya eğlendi. Düzenlenen yarışmalarda çocuklar şambreller ile kayarak karın keyfini çıkardı.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi tarafından Karaçayır Mahallesinde bulunan atletizm pistinde kar festivali düzenlendi. Kentte ilk kez düzenlenen şenliğe Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Demir, Bolu Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek ve aileler katıldı. Festivalde düzenlenen kızak çekme yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklarda festivalde kızak ve şambreller ile kayarak neşeli dakikalar geçirdiler.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, kar festivalinin önümüzdeki yıllarda da yapılmasının planlandığını belirterek, “Batı Karadeniz’in şirin bir ili olan Bolu’da böyle bir karı daha önceki yıllarda görmek pek mümkün değildi. Bu sene hem Bolu’muzda hem ülkemizin muhtelif illerinde ağırlıklı bir şekilde kar yağışına şahit olduk. Kar berekettir, kar rahmettir. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu kar şenliğinin ikincisi, üçüncüsü, dördüncüsü devam eder. “ dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.