VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜ OCAKLARINDAN BAŞKAN ÖZCAN'A TEPKİ

2 Şubat 2022

..................

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a son kez çağrıda bulunduklarını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüzel kişiliğine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsına dil uzatan, ‘yanlış yol’  vurgusu yapan CHP’li Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan bilmelidir ki, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’e istikamet çizmek hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir” ifadelerini kullandı.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a seslenerek son kez uyardı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Oturumunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüzel kişiliği ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yaptığı açıklamalarınaBolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem yayınladığı açıklama ile tepki gösterdi. Türk Milliyetçiliği söylemle değil eylemle olduğunu belirten Özkalem, “Eğer Türk Milliyetçiliği iddianızda samimiyseniz, ya terör örgütleri ile iş tutan, terör örgütlerinin militanlarını il başkanı, Belediye Başkanı gibi makamlara getirip, Atatürkçü anlayışı tasfiye eden partiniz ve onun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile irtibatınızı koparıp, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin yanında yer alın” ifadelerini kullandı.

KİMİN YANLIŞ YOLDA OLDUĞUNU GÖRMELİDİR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açıklamalarını sert bir dille tepki veren Özkalem, “Dün Bolu Belediye Meclisinde, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyelerimiz Sayın Fatih SİLİN ve Sayın Necdet ÇAKIR’ın Bolu’nun sorunları ile ilgili eleştirilerine yanıt vermek yerine, kendisinden beklenen şekilde yine konuyu değiştirip, siyasi bir şova dönüştürerek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüzel kişiliğine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsına dil uzatan, ‘yanlış yol’ vurgusu yapan CHP’li Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan bilmelidir ki, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’e istikamet çizmek hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir. Hele hele bölücü terör örgütleriyle iş tutanlarla aynı çatı altında siyaset yapanların, Türk Milliyetçiliği’ni ağzına dolamaları en basit tabiriyle abesle iştigaldir.İnternetten bulduğu dörtlükleri okuyarak, defalarca kez Türk Milliyetçisi olduğunu iddia eden, CHP’li Belediye Başkanı, siyaset yaptığı çatı altında beraber yol yürüdüğü isimlere bakarak, kimin yanlış yolda olduğunu görmelidir” ifadelerini kullandı.

“TERÖRİST DEMİRTAŞ’A SAHİP ÇIKANLARLA AYNI YOLDA YÜRÜYENLERDEN TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLMAZ”

Başkan Özcan’dan Türk milliyetçisi olmayacağını belirten Özkalem, “Türk Milliyetçiliği iddiasında bulunan CHP’li Belediye Başkanı bilmelidir ki, Terörist Demirtaş’a sahip çıkanlarla aynı yolda yürüyenlerden  Türk Milliyetçisi olmaz. Tunceli’ye Dersim, Merhum Atatürk’e faşist ve soykırımcı diyenlerle saf tutanlardan Türk Milliyetçisi olmaz. Bölücübaşı Molla Sait’e, İsyancı Seyit Rıza’ya methiye düzenlerden Türk Milliyetçisi olmaz. Terör örgütü mensuplarını Belediye kadrolarına dolduranlarla, İl Başkanı yapanlarla aynı kimliği taşıyanlardan Türk Milliyetçisi olmaz. Terör örgütlerine methiye düzenlerin adına Bolu’nun orta yerine park açanlardan Türk Milliyetçisi olmaz” dedi.

“TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ SÖYLEMLE DEĞİL EYLEMLE OLUR”

Türk Milliyetçiliğininsöylemle değil eylemle olduğunu belirten Başkan Özkalem, “Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben” anlayışıyla hareket ederek, Devlet Adamlığı ve Bilgeliği ile Milliyetçi-Ülkücü Harekete yol gösteren,  Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, siyasiöngörüsünü, Atatürk’ün adının silinmeye çalışıldığı Y-CHP’de, Türk Milliyetçisi olduğunu iddia ederek çelişkiler içinde siyaset yapan CHP’li Bolu Belediye Başkanı’nın anlamasını ve kavrayabilmesini beklemiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“BELEDİYE BAŞKANI SORUMLULUĞU İLE HAREKET ETMELİDİR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı hizmet yapmaya davet eden Özkalem, “Bolu’nun sorunları ile ilgilenmesi gerekirken sürekli siyasi tartışma ve şovların içinde gördüğümüz CHP’li Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’ı Bolu’nun sorunları ile ilgilenmeye ve yapamadığı hizmetleri yapmaya davet ediyorum. Bolu Belediye Başkanlığı dışında üzerine vazife olmayan her konuya dahil olan, Bolu’yu ve Bolulu hemşehrilerimizi, gereksiz her türlü tartışmanın içine sokan, Sayın Tanju Özcan huzuru ve güzelliği ile sembolleşen Bolumuzun, daha fazla huzurunu kaçırmamalı ve Belediye Başkanı sorumluluğu ile hareket etmelidir” dedi.

“TANJU ÖZCAN’A BU SON ÇAĞRIMIZDIR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a seslenen ve son kez çağrıda bulunduklarını belirten Başkan Özkalem, “Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’a bu son çağrımızdır. Eğer Türk Milliyetçiliği iddianızda samimiyseniz, ya terör örgütleri ile iş tutan, terör örgütlerinin militanlarını il başkanı, Belediye Başkanı gibi makamlara getirip, Atatürkçü anlayışı tasfiye eden partiniz ve onun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile irtibatınızı koparıp, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin yanında yer alın, Yada Liderimizi, Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve Türk Milliyetçiliği’nin adını ağzınıza almayın” ifadelerini kullandı.

 

6 yorum yapılmış
  • brahimkymaz
    2 Şubat 2022 • 19:16
    Tanju başkan halen kendisini milletvekili zannediyor, aslında belediye başkanı, siyaset ile değil hizmetle ilgilenmeli,çünki her partiden bütün bolunun belediye başkanı dır, her toplantıda muhalefeti tahrik ediyor, ondan sonra atarım dışarı diye tehdit ediyor,yanlış meclis kavga yeri değil, o insanlarda milletin oyu ile geldiler, gündemde kalmayı, medyatik olmayı çok seviyor
  • VATANDA
    3 Şubat 2022 • 01:27
    BUNLARA NE OLUYORSA. MEMLEKET ELDEN GİDİYOR. ŞİMDİMİ AKLINIZA GELDİ MİLLİYETÇİLİK. MÜLTECİ YUVASI OLDUK
  • breki
    3 Şubat 2022 • 03:57
    yaw be çok korkmuştur heralde
  • Bolulu
    3 Şubat 2022 • 04:28
    Bolulular Tanju başkanın yanında.
  • Mustafa
    3 Şubat 2022 • 06:01
    Kurtlar vadisini izle izle işte sonucu... son kez uyarıyormuş muş muş. Hadi ordan .
  • VATANDA
    3 Şubat 2022 • 20:57
    BREH BREH ÇOK KORKTUK BE TEHDİDE BAK. İKTİDARI ARKANA ALIP ATMAK KOLAY..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.