VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEVA PARTİSİ SAHAYA İNDİ

5 Şubat 2022

............................................................

Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin ve beraberindeki parti yöneticileri kongrede tekrar başkan seçilen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat’ı makamında ziyaret ettiler. Fırat, turizm belgeli araçlar ile servis araçlarının ayrı tutulmaması gerektiğini belirterek, “Servis araçları ile turizm mekanlarına giremiyoruz. Bunlar da esnaf için pahalıya mal oluyor” dedi.

Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Merkez İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, kentte sahaya indi. Deva Partili yöneticiler geçtiğimiz günlerde kongrede tekrar başkan seçilen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette özellikle (TÜRSAB) turizm belgeli araçlar ile servis araçlarının ayrı tutulmaması gerektiğini belirten Başkan Fırat, “Servis araçları ile turizm mekanlarına giremiyoruz bunlarda esnaf için pahalıya mal oluyor. Sıfır ve ikinci el araçlarda fiyat artışı halkımızı olumsuz etkiliyor. Şoförler pandemi dönemi iş olmadığı için çok zorlandılar. Bu fiyatlardaki artış da onları olumsuz etkiledi. Otomotiv yedek parçaları 3 ayda kademeli olarak yüzde 50 fiyat artış gösterdi. Türkiye pazarında otomotiv yedek parçaları bulmakta büyük problemler yaşandı ve fiyatlar iki katına çıktı” dedi.

Yetkin ise partilerinin esnafların sorunlarına yardımcı olacağını ifade ederek şunları söyledi:

“Partimiz bu sorunları ilgili mercilere ileterek bunların çözümüne yardımcı olacağız; esnafa ve halka her konuda yardımcı olmalı, kolaylık sağlamalı, her bireyin her partinin görevi olmalı.”

2 yorum yapılmış
  • Mengenli
    5 Şubat 2022 • 11:30
    Deva partisinin, bütün vatandaşlarımızın dertlerine deva, bütün problemlere çözüm olmasını temenni ederiz.
  • Ali
    6 Şubat 2022 • 23:56
    ŞİMDİYE kadar hangi parti deva oldu dertlere...hepsi kendi ve çevresini ihya etdi...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.