VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNER’DEN ÖZCAN’A TEPKİ. 'SİYASET YAPMAK İSTİYORSAN İSTİFA ET'

8 Şubat 2022

..................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, erken seçim için muhalefet partilerine 11 milletvekilinin istifa etmesi çağrısında bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepki göstererek, “Siyaset yapmayı çok istiyorsan Tanju Özcan, belediye başkanlığından istifa et siyasete soyun” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, erken seçimin yapılabilmesi için muhalefet partilerine milletvekilliği seçim kanunun hatırlatarak 11 milletvekilinin istifa etmesi çağrısında bulundu. Başkan Özcan’ın açıklamalarına ilk tepki AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’den geldi. Başkan Özcan’ı gündem değiştirmekle suçlayan Güner, “Siyaset yapmayı çok istiyorsan Tanju Özcan, belediye başkanlığından istifa et siyasete soyun. Karla bile mücadele edemedin.  Şimdi de gündem değiştirmeye çalışıyorsun. 20 yıldır bu kadrolar halka hizmet ettiği için zafer kazandı.2023'te de sonuç değişmeyecek.” İfadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Esma
    8 Şubat 2022 • 08:04
    Bolu da sokaklar caddeler çukur içinde kar yağmasına bağlamayın. kanal yolu berbat tüm yaz mevsimi boyunca bildirdik kar kış gelmeden bitirin kanal yolunu dedik. kanal yolunda aşağıdan yukarı çıkan kanal yolunda birleşen kısımları bari yapın dedik kanal yolu kaç km yol ki bu kadar yıldır bitmiyor. Yol yüzünden arabaların Bujileri hep arıza veriyor insan önce kendi işini dört dörtlük yapar sonra başka mesleklerin neyi nasıl yapacağı konusunda akıl verir.
  • VATANDARIZA
    9 Şubat 2022 • 02:42
    İL BAŞKANI BOL BOL LAF ÜRETİYORSUNUZ. DURUMLAR ORTADA. VATANDAŞ HERŞEYİ GÖRÜYOR ARTIK. SÖYLENELERE HAY HAY SİZEDE YAKINDA BAY BAY.. İNŞALLAH
  • komik
    9 Şubat 2022 • 09:42
    partili cumhurbaşkanına ses çıkarmayıp ülkeyi babanızın çiftliğine çevirdiniz, partili belediye başkanına istifa edin.... rezilliğiniz ne kadar daha devam edecek acaba ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • BOLU BELEDİYESİ HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETE GİRDİ
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.