VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİNAYET SONRASI PAYLAŞIMI KAN DONDURDU

24 Şubat 2022

........................................

Bolu'da, bıçakla saldırarak, Beyazıt Bestami Ay'ı öldüren, ağabeyi Muhammed Ay'ı (24) ise yaralayan 28 yaşındaki Sefa Candan’ı  yakalamak için çalışmalar devam ediyor. Cinayetin sebebinin de eski nişanlı olduğu iddia edildi.

İŞTE CİNAYETİN SEBEBİ

Bu arada olayın neden gerçekleştirildiği de ortaya çıktı. İddiaya göre Sefa Candan, eski nişanlısı M.M.'nin evine gitti. Candan evde eski nişanlısı ile birlikte Beyazıt Bestami Ay ve Muhammed Ay'ı gördü. Durum karşısında sinirlenen Sefa Candan ile kardeşler arasında kavga çıktı. Evin içinde başlayan kavga, apartman ve sokakta da devam etti.

KATİL ZANLISININ KORKUNÇ PAYLAŞIMI

Olayın ardından kaçan Sefa Candan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, 2 kişinin kanının aktığını yazdı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Bu gece tarafıma yapılan hainliğin karşısında 2 kişinin kanı aktı. Ben bu yaşıma kadar yapılan her k... hakkını verdim ve ölene kadar da vermeye devam edeceğim. Sahne ortada yarışmacı arkadaşlara başarılar."

6 yorum yapılmış
  • Melungeo14
    24 Şubat 2022 • 09:23
    verdin ne güzel verdin.daha dünkü çıkarmalar hayatı baylaşamıyor..zaten şimdi bütün yetişmeler..yani 90 model üstleri hep artis bir halt olmaz anaları-babaları çok şımarık yetiştiriyor...terbiye 0 cezalar ve kanunda hafif olunca zıplıyorlar..rütük denilen kurumda maske ile yapılan proğrama yasak koyuyor.içinde kafka-örgüt olan çukur gibi dizilere koymuyor..bizim gençlikte kendisini çukurda zannediyor...
  • Melungeo14
    24 Şubat 2022 • 09:59
    acaba ölenmi öldürenmi haklı...bence öfkeyle kalkmamalı..kimseninde üzerine gitmemeli..herkes birbirine saygılı olup.anlaşırsa sıkıntı olmaz..
  • hans14
    24 Şubat 2022 • 10:05
    bence kadında tutuklanmalı sebebiyet var..acaba neden bir kadın gece vakti evine erkek alır..3 ününde başını yakmış..değmezmiş..gençlik ve çağil davranış..
  • 24 Şubat 2022 • 16:45
    Ailesinin simarik yetistirdigini nerden biliyorsunuz simdiki gencler anne babayi takmiyor ki gidisat iyi deyil bence yeni nesil olarak
  • Kader
    25 Şubat 2022 • 16:09
    Olayı yapıp neden kaçıyorsun sahne ortadaysa orda kalsaydın. Niye kaçıp başkalarının canını yakıyorsun. Niye çağırıyorsun. Kadınıda alsınlar teşvik etmiş resmen.
  • Nevbahar
    26 Şubat 2022 • 14:55
    Gençliğe model olamadık. Anne Babalar olarak teknolojiye kaptırdık çocuklarımızı.. Ben bir eğitimciyim kızlarımız da çokk tehlikeli.. Haya imandan gelir iman gittikçe maalesef hayada kayboluyor........ Eyyy gençlik sonunu göremediğin yola aslaa girmeyeceksin.. Olan Annelere oluyor. Ölende öldüreni in de Anneleri ölene kadar üzülecek...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.