VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHMUT ALAN MAZLUMLARIN YANINDA

1 Mart 2022

............................................

Bolu’da Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan, Türkmen kamplarında tedavileri süren mülteciler için bir iş insanının bağışı sayesinde 12 bin adet hasta bezini Osmaniye’de bulunan Türkmen kampına teslim etti.

Suriye'de yaşanan iç savaş sonrası Türkiye'ye sığınarak kamplarda kalan Türkmen mültecilerin ihtiyacı olan malzemeler için kolları sıvayan Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan, iş insanlarının desteğiyle yardım topladı. Türkmen mültecilere destek için bir iş insanın desteğiyle 6'sı çocuk 68 yatalak hasta için hazırlanan 12 bin adet hasta bezi Osmaniye’de bulunan kampa teslim edildi.

Her zaman devletinin yanında olduğunu vurgulayan Alan, “Türkmen kardeşlerimiz Türkiye sınırında Amerika, Rusya, PKK ve IŞİD terör grupları ile ciddi bir savaş verdi. Uzun yıllar sınırımızda Türk askerimize yardımcı unsur olarak canlarını seve seve feda eden ve kendilerini Osmanlı'nın torunlarıyız diyerek ifade eden bu kardeşlerimize duyarsız kalmamız mümkün değildir. Geçtiğimiz günlerde Osmaniye Türkmen kampında bulunan 6'sı çocuk 68 yatalak hastanın hasta bezi ihtiyacı olduğunu öğrendim. Devletimiz sağ olsun bütün ihtiyaçlarını karşılıyor fakat biz de vatandaşlar olarak bu kardeşlerimize yardımcı olmalıyız. Millet varsa devlet, devlet varsa millet anlayışıyla her zaman devletimizin yanındayız. Bu bağlamda İstanbul'da bulunan ve Tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı ile Bolu'da bulunan bir iş adamımızın bağışı sayesinde 12 bin adet hasta bezi Osmaniye Türkmen kampına teslim edildi. Bolu ve İstanbul ismi Osmaniye'de dualar ile anıldı. Allah aracı olan ve yardım eden herkesten razı olsun. Vefalı Türk beklenendir. Gücümüz yettiğince dünyadaki tüm mazlumların yanında olmak için çabalayacağım" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.