VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZADA ÖLEN ÇOCUĞUN ADI PARKTA YAŞATILACAK

2 Mart 2022

............................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da geçtiğimiz yıl kamyonun altında kalarak yaşamını yitiren 8 yaşındaki Furkan Çelik’in adı Aşağısoku mahallesinde yapılacak bir parkta yaşatılacak.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında meydana gelen kazada Furkan Çelik, Aşağısoku mahallesinde bisikletiyle giderken kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Bolu Belediye Meclisinin Mart ayı ilk oturumunda Millet ittifakı üyeleri küçük çocuğun isminin mahallesinde bir parka verilmesi için önerge sundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, meclis üyelerine duyarlı davranışları için teşekkür ederek, “Beni son derece üzen bir kazaydı. Kanal yolu civarında müteahhit firma aracının altında kalarak can vermişti. Bu kaza mahallede çok büyük bir üzüntü yarattı.” dedi.

Önergede imzası bulunan Hüseyin Serin, mahalle halkının da bir talebi olduğunu ifade ederek, “Elim bir kazada yaşamını yitiren evladımızın adının yaşatılması için böyle bir önerge verdik. Ailesi için de moral ve motivasyon sağlayacağını düşündük. “ diye konuştu.

Önerge, belediye meclis üyelerinin oy birliği ile meclis gündemine alındı. Belediye meclis üyelerinin tamamının oylarıyla Furkan Çelik’in isminin bir parka verilmesini öngören karar İmar Komisyonuna sevk edildi. Komisyon üyelerinin değerlendirilmesinin ardından küçük çocuğun adı bölgedeki bir parka verilecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.