VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAYIN’DAN AK PARTİ’YE TEPKİ: GÜRÜLTÜ SİYASETİ YAPIYORLAR

3 Mart 2022

................................................

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, AK Parti’nin iyi niyet ve samimiyetten tamamen uzak, sadece Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı halkın gözünde küçültmek, doğru veya yanlış yapılan her işi eleştirmek üzere bir gürültü siyaseti yaptığını belirterek, “Çünkü sermayeleri yok. 20 yıldır genelde 15 yıldır ise yerelde iktidar olmuş bir partinin kendi dönemlerinden devreden sorunlar hakkında bir şey ifade etmesi mümkün değil.” dedi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın,  kentteki otopark sorununun çözümü için 5 maddeden oluşan bir çözüm paketi hazırladıklarını ifade ederek, “Sorunun teşhisi ve çözümü için uzun süren saha araştırmaları ve konunun uzmanları ile toplantılar yaptık. Bolu şehir merkezinde, çevre mahallelerde ve hatta yeni imara açılan alanlarda otoparkın bir sorun olmaktan çıkması için 5 maddeden oluşan ve 5 yıl içerisinde tamamlanması öngörülen bir çözüm paketi sunduk. Ancak gelinen noktada sayın başkan’ın kolay yolu seçtiğini görüyoruz. Yapılan çalışmayı bir saat gibi düşünürsek saatin tüm dişlileri olmadan saat çalışmaz. Sadece şehir içi ücretsiz taşıma ile otopark ve kaldırım sorununun çözüleceğini iddia etmek en ılımlı tabir ile hayalcilik olur. Şehir içi ücretsiz toplu taşıma yapılmasını elbette olumlu bir gelişme olarak görüyor, küçümsemiyoruz. Ancak sadece toplu taşımayı bu sorunun çözümü olarak göstermek ve bunu müjde olarak açıklamak popülist bir yaklaşımdır. Otopark ve kaldırım sorununun çözülmesi için, mevcut otoparkların iyileştirilmesi, mekanik ve katlı otoparklarla desteklenmesi gerekmektedir. Bu bağlamda sayın başkanın önerilerimizi tekrar gözden geçirmesini tavsiye ediyoruz.” diye konuştu.

BAŞKAN ÖZCAN POPÜLERLİĞE ODAKLANDI

Başkan Sayın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın popülerliğe odaklandığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Sayın başkanın göreve geldiği ilk günlerde siyasi parti rozetimi çıkarıp hizmete odaklanacağım beyanının ardından son dönemde hizmete değil siyasete ve şahsi popülerliğine odaklanmasıdır. Yine kısa süre önce 6 siyasi partinin bir araya gelmesi ile ilgili yaptığı bir açıklamada liderlerin parti rozetleri takılı olarak görüşmelerini eleştirmiştir. Sayın Başkanın Bolu’ya odaklanması, bu tür anlamsız çıkışlardan uzak durması gerekir. Esasında o buluşmayı ve açıklamayı önemli kılan farklı görüşlerdeki siyasi partilerin ülke için ortak bir zeminde buluşmalarıdır. Bu manada bir masa etrafında farklı rozetlerle bir araya gelebilmeleri asıl önemli olandır ve verilen mesajın özüdür. “

AK PARTİ’YE TEPKİ

AK Parti’yi de eleştiren Sayın, “Öte yandan Bolu’da muhalefet noktasındaki eksikliği de yakinen müşahede ediyoruz. Yerelde ana muhalefet konumunda bulunan AK Parti’nin iyi niyet ve samimiyetten tamamen uzak, sadece başkanı halkın gözünde küçültmek, doğru veya yanlış yapılan her işi eleştirmek üzere bir gürültü siyaseti yaptığını hep beraber gözlemliyoruz. Açıkça söylemek gerekirse başka yapabilecekleri bir şey de yok. Çünkü sermayeleri yok. 20 yıldır genelde, 15 yıldır da yerelde iktidar olmuş bir partinin kendi dönemlerinden devreden sorunlar hakkında bir şey ifade etmesi mümkün değil.” şeklinde konuştu.

 

 

 

5 yorum yapılmış
  • Mustafaduman
    3 Mart 2022 • 09:38
    Bu kim ki ya bulunduğu parti varmı ki gercekden sasirdim
  • Kulturlu
    3 Mart 2022 • 10:20
    Para bitti hükümet çıkmaza girdi.Şimdide çamur at izi kalsın algı operasyonları vs.
  • 123
    3 Mart 2022 • 13:05
    Ak partiyi ağzına alma, zalim ve hainlerle berabersiniz PKK seçiciler, Kur'an okumuyorsunuz bari araştırın. Ancak rabbim böyle olmanızı diliyor, aç Kur'an'ı istersen bak.
  • Ali
    4 Mart 2022 • 01:49
    Belediyenin arkasına yeni yapılan devasa katlı otopark boş bi dolaun yenisini yapar ak parti gelince
  • erefDemir
    4 Mart 2022 • 08:51
    GÜzel bir açıklama olmuş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.