VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY DOĞU ANADOLU'YU İL İL GEZİYOR

4 Mart 2022

.............................................

Bolu’da uzun yıllar partisinin il başkanlığı görevini yaptıktan sonra AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak atanan Nurettin Doğanay, bölgedeki illerdeki temaslarını sürdürerek illeri tek tek gezerek parti çalışmalarına katılıyor.

AK Parti Bolu İl Başkanı olarak 6 yıl görev yapan Nurettin Doğanay, partisinin genel merkezi tarafından Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak atandı. Doğanay, yeni göreve atanmasının ardından sorumlu bulunduğu illerdeki teşkilatları tek tek ziyaret ederek parti çalışmalarına katılıyor. Geçtiğimiz hafta Ağrı’da parti teşkilatlarıyla bir araya gelen Doğanay, son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in Doğu Anadolu illerine düzenlediği 3 günlük programda Teşkilat Başkanlığı heyetiyle 3 günde 4 il ziyaret etti.

Diyarbakır’da başlayan programlar kapsamında Bingöl, Elazığ ve Malatya’da AK Parti Teşkilatlarıyla bir araya gelen Kandemir ve beraberindekiler, burada İl Ana Kademe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra 3 Kademe İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişare toplantıları gerçekleştirdiler.

  • DOĞANAY DOĞU ANADOLU'YU İL İL GEZİYOR
  • DOĞANAY DOĞU ANADOLU'YU İL İL GEZİYOR
  • DOĞANAY DOĞU ANADOLU'YU İL İL GEZİYOR
1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    4 Mart 2022 • 09:46
    Seçim yakın demekki.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.