VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UÇAR: HAYIRLI İŞLERDE LOKOMOTİF ŞER İŞLERDE FREN OLACAĞIZ

8 Mart 2022

...........................................

Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar, kente katkı sağlamak için önemli görevler üstlendiklerini belirterek, “Yaklaşık 12 metre yüksekliğinde ve tarım alanlarını işgal eden projenin iptali konusunda platform olarak çok önemli bir görev üstlendik. Bolumuza hizmette öznemiz Bolu anlayışıyla hayırlı işlerde lokomotif şer işlerde fren olacağız” dedi.

Bolu Platformu’nun faaliyet yemeği ve tarih gecesi programı Hilton Oteli’nde düzenlendi.  Geceye, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar’ın yanı sıra Bolu’nun iş, siyaset ve cemiyet hayatından isimler katıldı. Etkinlik platform Başkanı Orhan Uçar, üç yıl önce kurdukları Bolu Platformunun pandemiye rağmen birçok önemli proje gerçekleştirdiğini belirterek, “Birçok projemizde altyapıları hazır bütçeleri hazır o projeleri de gerçekleştirmek nasip olur. Bolu Platformu olarak gerçekleştirdiğimiz en önemli projelerden bir tanesi şehrin içinden geçen çevre yolu projesinin iptaliydi. Yaklaşık 12 metre yüksekliğinde ve tarım alanlarını işgal eden projenin iptali konusunda platform olarak çok önemli bir görev üstlendik. Bolumuza hizmette öznemiz Bolu anlayışıyla hayırlı işlerde lokomotif şer işlerde fren olacağız. Bu bizim şiarımız olacak.” diye konuştu.

EMEKLİ TÜMGENERAL TARİH KİTABINI ANLATTI

Emekli Tümgeneral ve Yazar Ahmet Yavuz, programa uzaktan bağlanarak  Kurtuluş Mücadelesi’nde şehit olan ve tarihi belgeleri platform üyesi Mehmet Tunçkol tarafından hazırlanarak kitap haline dönüştürülen Şehit Miralay Nazım Beyi ve Kurtuluş mücadelesinde Bolu’nun önemi anlattı. Yavuz konferansının devamında kendi imzasıyla yayınlanan “Başkomutan” adlı kitapta Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının gösterdiği askeri başarının ardındaki dehası ve bu durumun tarihi dayanaklarıyla birlikte anlattığı notlar tarihte bilinmeyenlere ışık tuttu. Yavuz’un anlatımında zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

 

AHMET BAYSAL, ORHAN UÇAR’A İÇİNDE 100 TL OLAN DERİ CÜZDAN HEDİYE ETTİ

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar’a içinde 100 TL olan deri cüzdan hediye etti. Baysal’ın hediye takdiminde yaptığı espriler salondakileri güldürdü. Geceye sponsor olan iş insanlarına teşekkür plaketleri Ahmet Baysal tarafından verildi. Gecenin sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Geceye katılan misafirlere gece hatırası olarak platform tarafından hazırlanan yayınlar takdim edildi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.