VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN FETÖ BENZETMESİ

14 Mart 2022

...................

Haber: Mutlu YUCA- Serap VARLIK

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanlığının kendisi hakkında klasörler dolusu suç duyurusunda bulunmasını FETÖ taktiği olarak nitelendirerek, “Birlikte yol yürüdükleri Fetöcülerle baya şey öğrenmişler. Savcılık aracılığıyla bana müfettiş göndermek istiyorlar. Beni görevden aldırmak istiyorlar, alamazsınız” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde klasörler dolusu belge ve evraklarla kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve partililere sert tepki gösterdi.

“HARAMZADELER BİZİMLE UĞRAŞIYOR”

Düzenlediği basın toplantısında AK Partili Güner ve Fikret Çıracı’nın ellerinde klasörle adliye önünde çekilmiş fotoğrafını ekrana yansıtan Özcan, kendisi hakkında bu çalışmayı FETÖ taktiği olarak nitelendirdi. AK Partililere sert sözlerle tepki gösteren Özcan, “Biz Fetöcülerle bölücülerle uğraşırken bazı haramzadelerde bizimle uğraşıyorlar. Ellerine klasör alıyorlar. Fetöcü taktikler. Birlikte yol yürüdükleri Fetöcülerle baya şey öğrenmişler. Nedir dertleri ben biliyorum, savcılık üzerinden müfettiş çağırmak. Çağırın kardeşim bizim abdestimizden şüphemiz yok. Böyle algı yaratmaya yönelik işler ancak size yakışır. AK Parti İl Başkanını görünce aklıma belediyeye kakaladığı hurdalar geliyor. Aklıma ne geliyor 153 bin dolar değerinde 9 ay led ekrana belediyenin ödediği paralar geliyor. Şimdi bu arkadaşlar temiz eller operasyonu yapacak ya düğmeye basıyormuş. Temiz eller operasyonu yapacak olan adamın parmakları temiz olacak.” diye konuştu.

“BENİ GÖREVDEN ALDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Başkan Özcan, AK Partililerin kendisini görevden aldırmaya çalıştıklarını ifade ederek açıklamalarına şöyle devam etti:

“Ne yapmaya çalışıyorlar bu küçük akıllarıyla. Beni  görevden aldırmaya çalışıyorlar. Yapabilirler mi yapamazlar. Kayyum atanabilmesi için terör örgütleriyle bağın olacak. Benim terör örgütleriyle bağım olmadığını en iyi devlet  biliyor. İkincisi görevden uzaklaştırma. Bunun için de yolsuzluk yapman gerekiyor bu da bizim kitabımızda yazmıyor. Bu algıyı niye oluşturuyorlar. Bugüne kadar açıklanmış üç tane anket var. Hiç biriyle benim bağım yok. Bugün ORC’nin açıkladığı son ankette en başarılı belediye başkanları arasında üçüncü oldum. Tüm anketlerde önde çıkıyoruz. Sandıkta yenemeyeceklerini çok iyi bildikleri için bu tür tezgahlar peşindeler. Siz onların peşinde olacağınıza milletin geçim derdiyle uğraşın”

3 yorum yapılmış
  • ilhan
    14 Mart 2022 • 12:34
    ADAMMMM
  • MSKYSR
    15 Mart 2022 • 02:26
    Sayın Başkan, elbetteki kendini savunacaksın, en doğal hakkın. Lakin fetö benzetmesi hiç hoş olmamış
  • ppolat
    15 Mart 2022 • 07:24
    Uzulmeyin baskanim.Saray dugmeye basmadiktan sonra C. Savcisi o dosyalari tozlu raflardan indirmez.Yogun diplomasi trafigi altinda bogusan saray yonetiminin sizinle ilgilenmesi zor goruluyor.Rahat olunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.