VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

213 KİŞİNİN FATURASI ÖDENDİ

22 Mart 2022

....................

Haber: Mutlu YUCA

Bolu Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirdiği ‘Askıda fatura’ projesi kapsamında şu ana kadar 213 kişinin faturası ödendi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  hayırsever vatandaşlara destek çağrısı yaptı. Özcan, 206 kişinin daha faturasının ödenmek için beklediğini ifade etti.

Bolu Belediye Başkanlığı fahiş zamların altında ezilen ihtiyaç sahibi vatandaşların elektrik, su ve doğalgaz faturalarının ödenmesi için hayırsever vatandaşların desteğiyle ‘Askıda fatura’ projesi hayata geçirildi. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla yüzlerce kişinin faturaları ödendi.

“VATANDAŞLARIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şu ana kadar 213 kişinin faturasının ödendiğini açıklayarak, “Askıda fatura projemiz sayesinde faturasını ödeyemeyen vatandaşlara destek oluyoruz. 213 vatandaşımızın faturasını ödedik, 206 vatandaşımızın da faturası bekliyor. Hayırsever vatandaşlarımızdan yeni faturaların ödenebilmesi için desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • MSKYSR
    22 Mart 2022 • 10:19
    Sayın Başkan, Öncelikle böyle bir uygulama başlattığınız için teşekkür ederim. İlk günlerde bir iki fatura da ben ödeyim diye baktım da, 50,00 TL.ye kadar olan faturaları görünce vazgeçtim. Başvuruların Belediyenizce oluşturulacak özel bir ekip tarafından müracaatçıları incitmeden tetkik edilmesi, suiistimal edenler varsa ayıklanması gerekiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.