VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHMUT ALAN’DAN ANLAMLI ZİYARET

23 Mart 2022

..........................................

Bolu’da Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan ve beraberindekiler Muğla’da hastanede uzman çavuş ile doktor arasında yaşanan gerginlik sonrası yaşananlarla ilgili İl Jandarma Komutanı ile İl Sağlık Müdürünü ziyaret ederek çiçek hediye ettiler.

Muğla’da bir hastanede uzman çavuş ile doktor arasındaki gerginlik Türkiye kamuoyunda tepkilere neden oldu. Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan ve beraberindekiler yaşananlar nedeniyle İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı ile İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol’u makamında ziyaret ettiler. Alan, beraberindeki Ayhan Çelikkol ve Ersin Sönmezer ile birlikte ziyaret ettikleri Saygılı ve Demirkol’a çiçek hediye ettiler.

Muğla'da meydana gelen üzücü olayın kendilerini derinden yaraladığını belirten Alan, “Göz bebeğimiz olan iki kurum hakkında sosyal medyada fütursuzca paylaşımlar Türk milletinin bir mensubu olarak bizleri derinden yaralamıştır. Kişilerin yapmış olduğu hatalar şanlı şerefli kurumlarımızın başında gelen jandarma ve sağlık kurumlarına mal edilmemeli. Jandarma teşkilatı milletin bekası için gece gündüz demeden vatan toprağını korurken sağlık çalışanlarımız da Türk milletinin sağlığı için aynı şekilde gece gündüz demeden mücadele vermektedir. Bu bağlamda her iki kurum da Türk milletinin gözbebeğidir.” dedi.

 

1 yorum yapılmış
  • Blent
    24 Mart 2022 • 17:14
    Bolu trsm de arkası kalın bi doktor var ordaki personele her gidişimde sorduğumda yıllık izine ayrıldı diyorlar bir sene 31 gün heralde ordaki personele matematik kursu açılması lazım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.