VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SURİYE YERİNE UKRAYNA’DAN GELSELERDE KABUL ETMEZDİM

31 Mart 2022

........................................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir televizyon kanalında canlı yayında sığınmacılarla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özcan, “Türkiye’nin sınırı Ukrayna olsaydı oradan gelen sarı saçlı o kişilere de aynı tepkiyi verir miydin? şeklindeki soruya da “Ukrayna olsaydı sarı saçlı insanlar gelseydi aynı tepkiyi gösterirdim.” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Haber Global’de canlı olarak yayınlanan Siyaset Özel’e konuk oldu. Başkan Özcan, Senem Toluay Ilgaz'ın moderatörlüğünde gazeteci Faruk Aksoy ve Aytunç Erkin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlayarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan, kentte yaşayan sığınmacılarla ilgili olarak, “Bolu’da yaşayanların yüzde 80’i Irak’lı. İpini koparan Türkiye’ye geliyor. Almanya’ya gitse geri döndürülüyor. Onlarda Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak istiyorlar. Ben 4 kez milletvekilliği yapmış, dış politikayı bilen biriyim. Torunlarımın gözünün içine utanmadan bakmak istiyorum. Emperyal güçlerin tehdidi altındayız. Bugünde göçmenler üzerinden bir proje var. Devlet Bahçeli’de ‘Sığınmacı istilası’ dedi. Göçmenler kendi aralarında birbirlerine düştüler. Mezhep gerekçesiyle birbirlerini öldürdüler. Yakında Türk vatandaşlarını da öldürebilirler. İş bulamazlarsa benim vatandaşıma çökecekler. Ben Türk milletinin bekası ile ilgili olduğunu görüyorum. Hayatım boyunca insan haklarını savunan biriyim.” diye konuştu.

Faşitsmisin solcumusun diye soran Faruk Aksoy’a ‘Antiemperyalistim’ cevabını verdi.

CHP ÜST YÖNETİMİ İLE TABAN ARASINDA SIKINTI VAR

Başkan Özcan, CHP’nin üst yönetimi ile taban arasında sıkıntı olduğuna dikkat çekerek, “Ben bu söylemleri dile getirdiğimde kendi partimde beni eleştirdi. Su parasını belediyeye para koymak için değil dikkat çekmek için yaptım. Vatandaşlar sığınmacıların kalmasından şikayetçi.” İfadelerini kullandı.

Özcan, “Türkiye’nin sınırı Ukrayna olsaydı onlara da sarı saçlı o kişilere de aynı tepkiyi verir miydin?” şeklindeki soruya da “Ukrayna olsaydı sarı saçlı insanlar gelseydi aynı tepkiyi gösterirdim. “dedi.

 

5 yorum yapılmış
  • ppolat
    1 Nisan 2022 • 03:27
    Vatandas dogru durust bir siyasetci tanimis oldu.Baskan ABD den para almadan ulusal basina cikan ilk kisi oldu.Kilicdaroglu adayligini aciklarsa Cumhurbaskani ertesi gun secim yapar.
  • BOLULU
    1 Nisan 2022 • 03:44
    HELAL OLSUN VERDİĞİMİZ OYLAR BAŞKANIM. GERÇEKLERİ GÖRMEZLİKTEN GELENLERE SÖZLERİNİZ KAPAK OLSUN VE BU GİDİŞLE DE OLACAK ZATEN..SAYGILARIMLA
  • ppolat
    1 Nisan 2022 • 09:13
    Baskan ekrana tam olarak hakimdi.Bolunun reklamini yapti arada.Izleyenlere siyaset dersi verdi.
  • ErsanTrk
    1 Nisan 2022 • 09:21
    Suriyeliler Iraklılar Afganlılar Gönderilmeli... Milli Güvenlik Sorunu Beka Sorunu Haline Geldiler. İlerde bu mülteci sorunu iç savaş demografik yapının bozulmasına yol açar
  • Mehmet
    2 Nisan 2022 • 08:24
    Tek desteklediğim yönü bu. Başka da icraat yok. Yollar köstek yuvası. Arabalarda ayar kalmadı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.