VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNER VE AKBAY'DAN ÖZCAN'A SERT TEPKİ

31 Mart 2022

....................

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Haber Global’de katıldığı canlı yayında 2014 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP’nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy atmadığı söylemesine AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’den tepki geldi. Güner, Özcan’ın o zaman yaptığı ve İhsanoğlu’na oy attığını ifade ettiği oy pusulasını paylaşarak, “Ya o zaman partine yalan söyledin. Ya da şimdi yalan söylüyorsun” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Haber Global’de canlı olarak yayınlanan Siyaset Özel programında Senem Toluay Ilgaz'ın moderatörlüğünde gazeteci Faruk Aksoy ve Aytunç Erkin'in sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili soruyu cevaplarken, “Siyaseten en büyük pişmanlığım 2014 seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu’na imza verdim ondan utanıyorum. CHP Milletvekili iken Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermedim boş verdim” sözlerine AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Bolu Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Uğur Akbay’dan tepki geldi.

İKİ İSİMDEN SERT TEPKİ

Suat Güner sosyal medya hesabından yaptı paylaşımda, Ya o zaman partine yalan söyledin. Ya da şimdi yalan söylüyorsun” ifadelerini kullandı. Uğur Akbay ise, “Yalan paçada sızıyor” sözleriyle Tanju Özcan’a tepki gösterdiler.

  • GÜNER VE AKBAY'DAN ÖZCAN'A SERT TEPKİ
  • GÜNER VE AKBAY'DAN ÖZCAN'A SERT TEPKİ
2 yorum yapılmış
  • ppolat
    1 Nisan 2022 • 03:32
    Erdogan kilicdaroglunun adaylik aciklamasini dort gozle bekliyor.Aninda secime gidecek kemal bey aday olsa.
  • Boluluyuz
    2 Nisan 2022 • 15:13
    Akp liler den herşey beklenir Kimin kime oy verdiğini biliyorlarsa hertürlü hile oy çalma işlerinide yapıyorlar demektir bu Oyunu Akp ye ver resmini çek Seçimden sonra Akp binasına gel 100 TL Paranı al diyorlardı kapı kapı dolaşırken bizde bunu duyduk oy kullanma kabinine Cep telefonu sokulmasın dedik lakin bunu her sınıf uygulamadı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.