TURİZM SEKTÖRÜNÜN TECRÜBELİ İSMİNİN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

....................................................

TURİZM SEKTÖRÜNÜN TECRÜBELİ İSMİNİN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da uzun yıllardır Abant Palace Otel’de çalıştığı dönemde başarılı işleriyle dikkat çeken Hikmet Yeşilkaya, yenilenen yüzüyle tatilcileri ağırlayan Koru Hotel’de Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu.

Bolu’nun en büyük turizm tesisleri arasında yer alan Abant Tabiat Parkı’ndaki 5 yıldızlı Abant Palace Otel’de uzun yıllar yönetici olarak görev yapan Hikmet Yeşilkaya, geçtiğimiz ay görevinden ayrıldı. Turizm alanındaki başarısıyla dikkat çeken ve yurt dışı fuarlarında da özellikle Ortadoğu pazarındaki yabancı turistlerin Abant’a gelmesinde büyük emekleri olan Yeşilkaya, bundan sonra Bolu Dağı’nın eteklerinde bulunan Koru Hotels Spa&Convention Center’de Pazarlama ve Satış Koordinatörü olarak görev yapacak.

1 yorum yapılmış

  • Polat (4 yıl önce)
    Hikmet bey bu isin ustasi.Bolu turizmine bir nefes.Basarilar dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.