VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SARIGÜL’E BOLU’DA YAKIN İLGİ

15 Nisan 2022

.........................................................

Türkiye Değişim Partisi(TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Bolu’da iftar çadırında vatandaşlarla birlike iftar masasına oturdu. Sarıgül, seçimlerde kurulan ittifaklarla ilgili olarak, “Masalar için çok erken. Daha köprünün altından çok sular geçer.” dedi.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ziyaretlerde bulunmak için akşam saatlerinde Bolu'ya geldi. Sarıgül, Bolu Belediyesi'nin kent meydanında kurduğu iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar sofrasına oturdu. TDP Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz’un da eşlik ettiği ziyarette vatandaşlar Sarıgül’e yakın ilgi gösterdi. Sarıgül, iftara katılan gençlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıgül, ittifaklara ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Masalar için çok erken. Daha köprünün altından çok sular geçer. Siyasette her zaman iki iki daha dört etmez. Çarşıdaki hesap pazara uymaz. Bu nedenle bunun daha vakti var. Vakti geldiği zaman Türkiye Değişim Partisi, barış için, demokrasi için, özgürlükler için, Türkiye'nin mutluluğu için, Türkiye'nin içerde huzurlu ve dışarıda onurlu olması için o zaman geldiği zaman gerçek ittifaklar seçime 4 ay kala kurulacak. O ittifaklar bayrağımız, toprağımızın ittifakı olacak. Ulusal birliğin ittifakı olacak. İnançlara saygılı, laikliğin ittifakı olacak" diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Mustafa
    16 Nisan 2022 • 12:00
    Sayın Mustafa Sarıgül'e başarılar diliyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.