VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HIRSIZLARA NOT YAZDI: YAKALARSAM CEZANI KESERİM

18 Nisan 2022

...............................................

Bolu'da evinden ve deposundan hırsızlık yapılan inşaat işçisi Tahsin Bayrak, hırsızlara isyan etti. Bayrak, evinin duvarına ve bahçesine ‘Yakalarsan cezanı ben keserim. İçeride bazı tuzaklar vardır. Sorumluluk kabul edilmez, ölüm tehlikesi vardır. Hırsıza duyurulur.’ yazılı notlar astı.

Borazanlar Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk babası inşaat işçisi Tahsin Bayrak'ın kiracı olduğu ev ve malzemelerini koyduğu deposu hırsızlar tarafından farklı zamanlarda defalarca soyuldu. Ahşap derme çatma evinden ve deposundan sürekli hırsızlık yapılmasına isyan eden Bayrak, çareyi hırsızlara not yazmakta buldu. Bayrak, evinin duvarına astığı notta hırsızları yakaladığında cezasını kendisinin keseceğini belirterek,” "Hırsız bey, yakalarsan cezanı ben keserim", "İçeride bazı tuzaklar vardır. Sorumluluk kabul edilmez, ölüm tehlikesi vardır. Hırsıza duyurulur", "İçeride pitbull köpek vardır, sorumluluk kabul edilmez" diye yazdı.

Bayrak, en çok çay içtiği masasının çalınmasına çok sinirlendiğini vurgulayarak, “Tavuklarıma kadar çaldılar. O öfkeyle tavukların hepsini telef ettim. Bütün hurdalarımı, takımlarımı çalıyorlar. Çalmadık hiçbir şey kalmadı. Artık ben bıktım. . En son çay içtiğim masamı çaldılar, çok sinirlendim.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.