VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YETİM ÇOCUKLARIN OFF-ROAD HEYECANI

19 Nisan 2022

..................................................

Bolu İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Dünya Yetimler Günü nedeniyle Köroğlu Offroad Kulübü’nün desteğiyle off-road etkinliği düzenlendi. Arazi araçlarıyla Bolu dağlarında off-road heyecanı yaşayan çocuklara hediyeler verildi.

Bolu İHH İnsani Yardım Derneği, ‘Yetim Dayanışma Günleri’ nedeniyle off-road etkinliği düzenledi. Karaçayır Mahallesinde bulunan Go-kart alanında toplanan Bolu İHH Derneği yetkilileri çocuklara hediyeler verdi. Yetim çocuklar daha sonra Köroğlu Offroad Kulübü üyeleriyle birlikte arazi araçlarına binerek Bolu dağlarına doğru yola çıktı. Çocuklar, zorlu parkurlarda off-road yapmanın heyecanını yaşadı.

Bolu İHH yetim sorumlusu Huri Cesaretli, “Dünya yetimler günü 2014’ten beri her ramazanın 15’inde İHH ve İslam Birliği Teşkilatı’nın beraber belirlediği yetimlere elimizi uzatmak ve farkındalık yaratmak için kutlanan bir gün. Çocuklarımızın hepsi bize emanet. Emanetlerimize en güzel şekilde hem ilimizde hem yakınımızdaki yetimlerimize el uzatmak, onları himaye etmek amacımız.” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • asdasd
    19 Nisan 2022 • 06:02
    yapacağınız baslığı bir de çocuğun fotoğrafını koymuşlar kocaman. Günümüzde çocukların internetle bu kadar iç içe olduğunu düşünürsek bu çocuğun arkadaşları arasında nasıl zorbalığa maruz kalabilceğini düşünemediniz herhalde.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.