VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU AFET BİLİNCİNDE BİR NUMARA

23 Nisan 2022

.........................................................................................................

Haber: Gülce ÖĞÜLENER 

 Türkiye 2021 Afet ve Eğitim Yılı yarışma sonuçları belli oldu. Performans Yarışması kapsamında 2021 Afet Eğitim Yılında Bolu iller düzeyinde birinciliğe hak kazandı. Afad bolu İl Müdürü Cengiz ÇAVUŞ, ödülünü AFAD Başkanı Vali Yunus SEZER’ in elinden aldı.


 İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılında başlatılan “Afet Eğitim Yılı” çerçevesinde ülke genelinde eğitim seferberliği başlatılarak, geçen yılsonu itibariyle 56 milyon kişiye ulaşıldı. Bu çerçevede “Afet Eğitim Yılı Performans Yarışması” düzenlenerek afet bilincinin artırılması amaçlanarak ,81 ilde düzenlenen etkinliklerle yarışma tamamlandı.
BAŞARININ KAHRAMANLARI BOLU’DA 
 Yarışma doğrultusunda Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) belirlediği  “2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı Performans Yarışması kapsamında  bu büyük başarının kahramanı olan Bolu AFAD ekipleri İl düzeyinde birincilik ödülünü kazandı.
Düzenlenen etkinliklerde ödül töreni ile Türkiye 2021 Afet ve Eğitim Yılı Ödülleri sahiplerini bulurken, birincilik ödülünü kazanan Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü adına ödülü alan AFAD Bolu İl Müdürü Cengiz Çavuş, “Bizi ödüle layık gören AFAD Başkanlığımıza, bizlerden desteğini esirgemeyen Bolu valimiz Sn. Ahmet ÜMİT ve kurum amirlerine ve başarımızın mimarları personellerimize teşekkür ederiz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Ttt
    23 Nisan 2022 • 10:06
    Tebrikler Cengiz müdürüm
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.