VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAN DONDURAN CİNAYET

27 Nisan 2022

.....................................................................................................

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde halk eğitim merkezi müdürü olan kardeşini pompalı tüfekle vurarak öldüren şahıs, TEM Otoyolu Bolu geçişinde kaçmasına yardım eden yabancı uyruklu 5 kişiyle birlikte yakalandı.

 Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Abdulvahit Uygar, kardeşi tarafından sokakta silahla öldürüldü. Kaçan zanlı Bolu'da polis ekiplerince yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Adapazarı ilçesi Papuççular Mahallesi Saraybosna Caddesi üzerinde bulunan Adapazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) önünde meydana geldi.

Merkezin müdürü olan Abdulvahit Uygar, sokakta karşılaştığı kardeşi M.Z.U. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Uygar, tartışmada kardeşi tarafından pompalı tüfekle vuruldu

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Uygar, kanlar içerisinde yere yığılırken şüpheli olay yerinden kaçtı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Uygar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

BOLU'DA YAKALANDI

Olayın ardından kaçan M.Z.U.'yu yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelinin bulunduğu aracı Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişi Yukarısoku mevkisinde bir dinlenme tesisi önünde durdurdu. Ekipler, araçta M.Z.U. ile bulunan 5 yabancı uyrukluyu gözaltına alarak Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğüne getirdi. Yabancı uyrukluların M.Z.U'nun aracına yolda otostop çekerek bindiği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.