MEZARLIKTA GECE YOL AÇMA OPERASYONU

...............................................

MEZARLIKTA GECE YOL AÇMA OPERASYONU
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediyesi ekiplerinin Çakmaklar Mahallesinde mahalle halkının tepkisinin ardından durdurulan mezarlığın içerisinden yol açma çalışmaları gece saatlerinde tekrar yapılmak istenince vatandaşlar tekrar ayaklandı. Gece saat 03.30’da yol açan iş makinesinin çalışması ikinci kez durduruldu.

Beşkavaklar Mahallesi'nde bulunan Çakmaklar Mezarlığı'nın iki tarafındaki caddeleri birbirine bağlamak amacıyla Bolu Belediyesi tarafından mezarlığın içerisinden yol açma çalışması başlatıldı. Mezarlığa gelen vatandaşlarla belediye ekipleri arasında yaşanan gerginliğin ardından çalışma durduruldu. Belediye ekipleri gece saat 03.30’da tekrar bölgeye gelerek iş makinesiyle yol açma çalışmalarına devam etmek istemesi üzerine mahalle halkı yataklarından kalkıp mezarlığa koştu. Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan, iş makinesinin önüne geçerek çalışmaları durdurdu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay’da gece saatlerinde mezarlığa geldi. Belediye ekiplerinin gece saat 03.30’da yol açmak istemesine tepki gösteren Güner, “Gece yatağımızdan kalkarak buraya geldik. Gece yarısı şafak operasyonu gibi bir şey yapmaya çalıştılar. Mezarlıklar bizim için uhrevi yerlerdir. Ama maalesef mezarlığa kepçe ile giren bir zihniyet var. Gecenin bir yarısı burada ne yapmaya çalışıyorsunuz. Hırsız gibi gece yarısı neyin nesi bu. Burada mevzuata aykırı bir durum söz konusu." diye konuştu.

10 yorum yapılmış

  • ALAADDNAK (4 yıl önce)
    başlık değişsin MEZARLIKTA GECE SHOWU olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Esma (4 yıl önce)
    Belediye Önce kanal yolunu bitirsin kanal yolu hava yağmurlu karlı iken çukur çamur içinde… hava güneşi iken toz toprak içinde… Bolu nun tüm asfaltları bozuk yamalı Çukurlu eğri büğrü.. kanal yolu ne zaman bitecek acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (4 yıl önce)
    Mezarlıklar mümin ve müslümanların kutsal yeridir , Saygı duymalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (4 yıl önce)
    O yol için olan Bolu'da akp ye oldu . seçim den önce CHP li meclis üyeleri yolu Alaaddin Yılmaz satmış dediler Tanju Özcan da onlarla birlikte seçim den önce gazeteci Mahmut alan dile getirdi Tanju Özcan biz yolu seçim propagandası yapmadık dedi nasıl o yol için Alaaddin Yılmaz Yılmaz ve akp kaybettiyse CHP o mezarlıga gömülür inşaallah.Mezarliklar bizim kutsal yerimiz saygılı olmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • ErolKoroglu (4 yıl önce)
    Akp Döneminde alınmış bir karar burada asıl suçlu Akp Dönemi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolu (4 yıl önce)
    Neyi zorluyorsunuz Bolu Belediyesi?. Yeteri kadar yol var mezarlığın etrafında. Mezarlıktan yol geçmesi konusundaki ısrarı bırakın artık. Ulusal basına da yansımaya başladı konu. Gereksiz bir gerginlik oluşuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolu (4 yıl önce)
    Hayla hangi akla hizmet yapılmak isteniyor orada yatan kendi ailelerinden olsaydı tepkileri ne olurdu sizin hic mi ölüye saygınız yok Bazıları hayla particilik derdinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatanda (4 yıl önce)
    Diriye saygınız yok zaten,ölüyede saygınız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Krolu (4 yıl önce)
    Vatandaş herzaman haklıdır. Onların dediklerini yapmada fayda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kulturlu (4 yıl önce)
    Belediye istediği zaman çalışır kimseye sormaz.Bunu siyaset malzemesi yapıp oraya siyasilerin gelmesi çok ayıp.Allaaddin o yolu açsaydı o siyasiler gelirmiydi eylem yaparmıydı acaba?
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.