VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZILAY’DAN DUYGULANDIRAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

9 Mayıs 2022

................................................

Bolu Kızılay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Anneler Günü programına katılan annelerin paylaştığı anılar duygu dolu anlar yaşattı.

Anneler Günü nedeniyle Bolu Kızılay İl Başkanlığı tarafından Öğretmenevi’nde düzenlenen programa Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, davetliler ve anneler ile çocukları katıldı. Bolu Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibinin gösterisi ilgiyle izlenirken Emine Mehmet Baysal Öğrenci Korosu seslendirdiği şarkılarla programa renk kattı.

Programda konuşan özel gereksinimli birey annesi Nurhan Özkuru,12 Kasım depreminde çocuğuyla birlikte yaşadığı korku dolu anları anlatarak, “Bir oğlum vardı, bir de kızımız olmuştu. Dünyalar bizim oldu, çok sevinmiştik. Ta ki 12 Kasım Depremi olana kadar. Kızımız iki yaşına girmişti, depremde çok korkmuştu. Korkudan ertesi gün havale geçirdi, bunun üzerine doktora gittik ve doktor bize kızımın normal bir çocuk olmadığını, bir engellinin olduğunu söyledi. Dünyalar başımıza yıkıldı zannettim.” diye konuştu.

Koruyucu annelik ve yıllar sonra anne olmaya ilişkin düşünce ve anılarını paylaşan Koruyucu Anne Nevim Güler ise oğlu sayesinde anneler gününde annelik duygusunun tadına vardığını ifade ederek şunları söyledi:

“O ses kulağınıza ilk geldiğinizde şaşırıyorsunuz, sonra o kadar alışıyorsunuz ki sanki yıllardır oğlumun annesiyim. Anne, gerçekten Dünya’nın en güzel kelimesi. Bu yıl 5’inci kez yaşadığım anneler günü mutluluğu benim için çok önemli. O kadar güzel bir şey ki emek veriyorsunuz ve yavaş yavaş karşılığını alıyorsunuz. O yüzden mutlu bir anneyim, oğlum da çok mutlu.Bunu gözlerinden anlayabiliyorum”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.