KRİZ BİTTİ O YOL AÇILIYOR

....................................................

KRİZ BİTTİ O YOL AÇILIYOR
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çakmaklar mezarlığında yapılan yol açma çalışmaları kapsamında mahalle muhtarı İsmail Candan ile makamında görüştüğünü açıklayarak, “Muhtar Candan’ın nezaretinde bölgeye giden ilgili personellerin yaptıkları detaylı inceleme sonucunda, yolun açılmasında herhangi bir sorun olmadığı konusunda mutabık kalınmıştır” dedi.

Bolu Belediyesi ile mahalle halkını karşı karşıya getiren Çakmaklar Mezarlığındaki yol açma çalışmaları ile ilgili yaşanan kriz sona erdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye ekiplerinin çalışmalarına sert tepki gösteren Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan ile makamında görüştü. Başkan  Özcan görüşmenin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine yolun geçeceği güzergahta detaylı inceleme yapılması talimatı verdi. Yapılan incelemenin ardından yolun açılması konusunda karar alındı.

Yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Başkan Özcan, “Muhtar Candan’ın nezaretinde bölgeye giden ilgili personellerin yaptıkları detaylı inceleme sonucunda, yolun açılmasında herhangi bir sorun olmadığı konusunda mutabık kalınmıştır. Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan arasında yapılan ikinci görüşme neticesinde güzergâhta yol çalışması yeniden başlatılmıştır. Bölgedeki trafiği ve ulaşımı kolaylaştıracak bu kritik yolun, şimdiden Çakmaklar Mahallesi’ne ve Bolu’ya hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Son olarak bu olaydan siyasi rant devşirmeye çalışanları da kınıyor, ‘yazıklar olsun’ diyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”dedi.

4 yorum yapılmış

  • Samet (4 yıl önce)
    Kanal yolunu bitirin. Bolu köyünden selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar (4 yıl önce)
    Alpagutbey caminin önünde de ağaçlar kesilip yol için kepçe vuruldu ama o kadar asfalt dökülüp kullanılmaya başlanmadı umarım bu yolda bu kadar tartışmadan sonra öyle olmaz..ayrıca dün oradan geçtim çokta aciliyeti olan bir yolda değilmiş olmasa da olurmuş yani… ÖNCE ÇOK ÖNEMLİ OLAN KANAL YOLUNA ÖNEM VE ÖNCELİK VERİN. BOLU YA YAKIŞMIYOR ASLINDA BOLU NUN TÜM YOLLARI BERBAT ÇUKUR VE YAMA DOLU. Bayram tatilinde bir çok şehir gezdim ara sokakları ara caddeler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolu14 (4 yıl önce)
    Syn Başkanım o briket Duvarlarında şehir havasına uygun şık duvarlar yaptırın... Şehircilik. G. Örselllik çokk önemli... Ç
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Hiç bir aciliyeti olmayan My Dream'in önüne yaptığınız 1. Sınıf asfaltı biran önce tüm Bolunun kullandığı kanal yoluna yapsanız daha iyi olmazmıydı Başkan. 3 yıl oldu eve-işe-okula giderken yol seçer olduk. Sayenizde
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.