VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN TAKIM OTOBÜSÜYLE ANKARA’YA GİTTİ

13 Mayıs 2022

................................................

Spor Toto 1’inci lig ekiplerinden Beypiliç Boluspor deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü maçı için Ankara'ya doğru yola çıktı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da takım otobüsüyle Ankara’ya gitti.

Beypiliç Boluspor, Cumartesi günü karşılaşacağı Ankaragücü maçı için Ankara'ya doğru yola çıktı. Takım otobüsüyle yola çıkan futbolcular ve teknik heyeti, kulüp yöneticileri uğurladı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da takım otobüsüne binerek futbolcularla birlikte Ankara'ya doğru yola çıktı.

Ligden düşme tehlikesi bulunan Beypiliç Boluspor için kritik olan Ankaragücü maçı öncesi konuşan Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Emre Toraman, "Samsunspor maçında da galip gelince haftamız keyifli geçti. Güzel bir çalışma dönemi oldu. Son iki haftamız. İnşallah yine deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğiz. Son haftaya bırakmadan bu hafta işi bitirmek istiyoruz." dedi.

Yolculuk öncesinde açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Umutlu bir şekilde gidiyoruz. Kaç gündür futbolcularımızla, teknik heyetle toplantılar yaptık. Ödemelerini yaptık. Kalan maçların primleriyle ilgili futbolcu kardeşlerimizle anlaştık. Onlar bize güveniyor, biz onlara güveniyoruz. İnşallah Altınordu maçına bırakmadan Ankara’dan galibiyetle döneceğiz. Bolu’ya bir bayram havası daha yaşatacağız. Altınordu maçı da bizim kutlama maçımız olacak diye düşünüyorum. Her şey hazır, moraller iyi. Konuşulması gereken her şey konuşuldu. Yapılması gerekenler yapıldı. Artık söz futbolcularda” diye konuştu.

  • BAŞKAN ÖZCAN TAKIM OTOBÜSÜYLE ANKARA’YA GİTTİ
  • BAŞKAN ÖZCAN TAKIM OTOBÜSÜYLE ANKARA’YA GİTTİ
  • BAŞKAN ÖZCAN TAKIM OTOBÜSÜYLE ANKARA’YA GİTTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.