VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İLE İLGİLİ FLAŞ İDDİA

16 Mayıs 2022

...............................................

Korkusuz gazetesi yazarı ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı partisine katmak istediğini iddia etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili Korkusuz gazetesi yazarı ve eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, çok konuşulacak bir iddiayı köşesine taşıdı. Yarkadaş, son günlerde yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı partisinin bünyesine katmak istediğini yazdı.

Yarkadaş, gazetesindeki köşesinde, “Genel Başkan Ümit Özdağ’ın önümüzdeki günlerde bu programı açıklayacağı ve farklı kesimlere ulaşmaya çalışacağı belirtiliyor. Zafer Partisi bu arada yeni kadroları bünyesine katma çalışması yürütüyor. Öncelikli olarak istedikleri ilk siyasetçi ise CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan… Özcan’ın söylemleri ile tam uyum içinde olduklarını söyleyen Zafer Partililer, CHP’li Özcan’ın da kendilerine sıcak yaklaştığını ve partilerinin saflarına katılmasını beklediklerini söylüyorlar. Bu tür söylemler dile getiriliyorsa, belli ki bazı temaslar da olmuştur. Bu temasların nereye evrileceğini hep birlikte göreceğiz.” diye yazdı.

5 yorum yapılmış
  • Sebenli
    16 Mayıs 2022 • 07:24
    Tanju Özcan HDP ve AKP hariç hangi partiye geçerse geçsin benim oyumu alır.
  • KrolununTorunu
    16 Mayıs 2022 • 08:00
    CHP li olmak Cumhuriyetci olmaktır, demokrasiyi laikliği insan haklarını hak hukuk adaleti savunmak ve korumaktır. Faşizme ırkçılığa totaliter rejime karşı durmaktır. Din dil ırk mezhep farkı gözetmemek,doğayı canlıları korumak sahip çıkmaktır. Sn. Tanju Özcan da CHP lidir. Nokta.
  • Erkanztrk
    16 Mayıs 2022 • 11:46
    Zafer Partisi Destekliyorum. Tanju Özcanı Beğeniyorum Taktir Ediyorum
  • rfkefendi
    16 Mayıs 2022 • 16:15
    chp bölünecek ulusalcı ve küreselciler olarak muhtemeldir ki tanju bey ulusalcı tarafta kalacak ama partisi hangisi olur meçhul..eylül gibi netleşir
  • Hadi
    17 Mayıs 2022 • 01:03
    Tanju Özcan zaten CHP li değilki.Bunu hâlâ anlamayan kaldı mı.Belediyedeki hangi müdürü değiştirdi.Değişen Zabıta müdürleri hep aynı zihniyetin devamı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.