VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KONGREDE TANJU ÖZCAN'DAN SERT SÖZLER

28 Mayıs 2022

..................................................................

KONGREDE TANJU ÖZCAN’DAN SERT SÖZLER


Spor Toto 1'nci lig takımlarından Beypiliç Boluspor’un kongresinde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski başkan Abdullah Abat’a tepki göstererek, “Dört hafta kala istifa ettin tamam da niye kongreyi 9 Mayıs’a alıyorsun. 8 Mayıs’ta Samsunspor maçı vardı. Geride daha iki maç vardı. Böyle bir ihanet olabilir mi?” dedi.
Boluspor’un olağan genel kurulu, kırmızı beyazlı takımın halı saha tesislerinde yapıldı. Kongreye katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kırmızı beyazlı kulübün eski başkanı Abdullah Abat’a tepki göstererek, “Takım ligde kalınca eski başkan ortaya çıktı. Sosyal medyadan bir şeyler söylüyor. Ben bugüne kadar sustum. Mesaj atmış, benim ibramı yapan şerefsizdir diyor. Bir başkan ibra edilmek istemiyorsa ‘Ben takımı doğru düzgün yönetemedim.” demektir. Ben senin istediğin doğrultuda oy kullanacağım. Beni daha çok üzen var. Dört hafta kala istifa ettin tamam da niye kongreyi 9 Mayıs’a alıyorsun. 8 Mayıs’ta Samsunspor maçı vardı. Geride daha iki maç vardı. Böyle bir ihanet olabilir mi? Ne yeriydi ne zamanıydı. 9 Mayıs’a kongre koyulması beni çok üzdü.” diye konuştu.
Bolusporun borcuna da değinen Başkan Özcan, “Kırmızı beyazlı takımın 40 milyonun üzerinde borcu var. Bakkal hesabı gibi hesap tutmuşlar. Bakkal gibi hesabı tutulan bir yapıdan bahsediyoruz. Böyle bir şey olabilir mi? 9 milyonluk alacağı için kulübe 26 milyonluk temlik koyulur mu? Böyle bir şey olur mu? Kendin bile 9 milyon lira diyoruz. Bu kulübün geleceğine ipotek koymaktır. Böyle başkanlık olur mu? Kaldır şu temliği, hak ettiğin kadarını al dedik. Bana öyle önüne gelen şerefsiz diyemez. Beş metrelik beze bakar bu iş. Kimse enayi falan değil. Verdiğin parayı alıp işyerinde oturacaksın” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • Mustafa
    30 Mayıs 2022 • 08:53
    Önce bi yerel hizmete bakalım. Haberiniz yok ileteyim Başkan. 1-İzzet Baysal, Kural Sk, ile Namık Kemal Caddesinin birleşiği bölgeye doğru hey yer çukur. 2 yıldır hiçbir çalışma yok. Sayenizde Bolu çukurlarla doluyor. Biraz hizmet. Yeter artık yeter. 2-Beşkavaklar, Çakmaklar Cd., Öksüztekke Camii arkasındaki yol ile Bayram Sokağın birleşme yerine kadar her yer çukur dolu. 2 yıldır hiçbir çalışma yok. Yaşa Başkanım.
  • Adalet
    30 Mayıs 2022 • 05:51
    Bolu belediye başkanı mı bolu spor başkanımi ne dir kimdir ve ve bi karar ver
  • Mustafa
    30 Mayıs 2022 • 08:54
    3- Kültür, Ögretmenler Sokaktaki mezarlığın ortasından yol geçirdiniz. Şov yaptınız ancak stabilize olarak bıraktınız. Ne zaman asfalt yapacaksınız. 2 yıl sonramı?
  • bolulu
    31 Mayıs 2022 • 01:17
    oy derdine herşey olur.başkanın etrafındakiler dahada zengin hangi apartmanlara destek ? hangi muhtarlara özel destek ? ihaleler dahada neler. yanındayız başkanım herşey güzel oluyor zaten.
  • samet
    31 Mayıs 2022 • 03:59
    o kadar Bolunun anlı şanlı sözde büyükleri iş insanlarının önünde bu garip tartışmalar olurken birtekinden ses çıkmaması hakikaten garip ve acı.Millet kendi keyfinde kendi çarkını döndürme derdinde.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.