VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN: ASIL ÖZÜR DİLENECEK KİŞİ BENİM

1 Haziran 2022

......................................................

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın geçtiğimiz ay yapılan belediye meclis toplantısında kadın meclis üyesiyle girdiği diyalog tepki çekerken AK Parti’li kadın belediye meclis üyeleri protesto ederek bugün yapılan toplantıya katılmadı.

Bolu Belediye Meclisinin geçen ay yapılan toplantısında CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti’li kadın üyeye ‘Bana niye el sallıyorsun. Ben evli barklı adamım’ dedi. AK Parti’li kadın meclis üyeleri Başkan Özcan’ın sözlerini protesto ederek belediye meclis toplantısına katılmadı. Toplantının açılışında konuşan AK Parti Belediye Meclis üyesi Bülent Oturak, “En son mecliste yaptığınız bayanlara karşı saygısızlık neticesinde bayan arkadaşlarımız katılmadı. Diğer arkadaşlarımızın da mazeretleri vardı. Hizmet devam etsin diye bu kadar arkadaşla katılmaya karar verdik” dedi.

DAVA AÇMAKTAN YORULDUM

Başkan Özcan’da tepkiler nedeniyle kendini savunarak, “Ben hayatım boyunca kadınlara saygısızlık yapmadım. Geçehn sefer bir olayı anlattım. Bundan dolayı yanlış anlaşılmaya açık dedim. Amasız ve fakatsız özür diliyorum dedim. Bu olayda özür dilenecek kişi benim. Sürekli olarak faşistsin, ıkçısın, sapıksın manşetler böyle. Ben artık dava açmaktan yoruldum” diye konuştu. Özcan, aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'li siyasetçilerin kadınlara yönelik geçmişte söyledikleri hatırlatarak hepsini tek tek okudu. Özcan'ın AK Partili belediye meclis üyesi Burak Balaban'ın sosyal medya hesabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine yazdığı paylaşımı göstermesi ise gerginliğe neden oldu. Balaban ile Özcan arasında sert tartışmalar yaşandı. 

6 yorum yapılmış
  • SebenliMustafa
    1 Haziran 2022 • 13:04
    Meyve veren ağaç taşlanır sayın başkanım.Bin defa seçim olsa yine oyum sana..
  • Mustafa
    2 Haziran 2022 • 02:14
    1- İzzet Baysal, Kural Sk, ile Namık Kemal Caddesinin birleşiği bölgeye doğru hey yer ÇUKUR. 2 yıldır hiçbir çalışma yok. Bolu ÇUKURLARLA doluyor. Bilginiz olsun Tanju Başkan. 2- Beşkavaklar, Çakmaklar Cd., Öksüztekke Camii arkasındaki yol ile Bayram Sokağın birleşme yerine kadar her yer ÇUKUR dolu. 2 yıldır hiçbir çalışma yok. Boluda ÇUKURLAR artıyor. Haberiniz olsun Tanju Başkan.
  • Mustafa
    2 Haziran 2022 • 02:15
    3- Kültür, Ögretmenler Sokaktaki mezarlığın ortasından yol geçirdiniz. Açtığınız yol elektrik direğine çıktı ve STABİLİZE olarak bıraktınız. Küçük bir alan toplasan 70m değil. Ne zaman asfalt yapacaksınız. 2 yıl sonramı? Varol Başkan. 4- İzzet Baysal, Şelale Sokaktan M. Kemal Bulvarına inerken yol çok bozuk. SEDAŞ arkası. Hiçbir çalışma yok.
  • Mustafa
    2 Haziran 2022 • 02:15
    5- İzzet Baysal, Behiye Baysal Cd. Konak Kırathanesinin hem önü yol boydan boya kazıldı. Mücürle dolduruldu. İş bitti asfalt yapılmadı. Yaşa Başkan
  • Mustafa
    2 Haziran 2022 • 02:24
    6- Kanal yoluda bir türlü bitmek bilmedi. 3 yıldır perişan olduk. Bolulular bunu unutmaz merak etme Başkan.
  • Mustafa
    2 Haziran 2022 • 06:56
    7- Kanal yolu Orhan Gazi Cd. ve Zerdali Sk. Kesiştiği yerde yeni yapılan kavşak gereğinden büyük olmuş. Tek araç kavşağa zor giriyor. Kaldırıma çarpma riski var. Kazaya sebebiyet verebilir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.