VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"EKMEK FİYATI 8-10 TL OLABİLİR"

6 Haziran 2022

...............................................

Bolu’da gazetecilerle bir araya gelen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, arpa ve buğday azlığı ile fiyat politikaları nedeniyle ekmek fiyatının 8-10 TL olabileceğini iddia etti.

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer ile CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, üç gün önce geldikleri Bolu’da ilçeleri gezerek vatandaşlarla, esnaflarla ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Üç günlük gezi sırasında Özer ve Taşlıer, izlenimlerini rapor haline getirerek partilerinin genel merkezine sunacaklar. Bolu’da gazetecilerle bir araya gelen Özer ve Taşlıer, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundular.

Tarım kökenli bir milletvekili olduğunu hatırlatan Özer, hükümetin tarım politikalarına tepki gösterdi. Bolu’da yaptıkları incelemelerde hayvancılık sektöründe azalmalar olduğunu tespit ettiklerini belirterek, “Besiciler bu işi yapamaz hale gelmişler. Yakında et ihtiyacı büyük oranda ortaya çıkacak. Ekmek fiyatları ise arpa ve buğdayın azlığı nedeniyle 8 ila 10 lira çıkmak üzere. Bu iktidar yüzünden Türkiye yaşanmaz bir duruma geldi. Ülkenin neresinden tutarsan tut tel tel dökülüyor. Süt üreticileri perişan. Traktörler, tarlalar ve hayvanlara haciz konuluyor” diye konuştu.

NEREDE BU YAKILAN CAMİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gezi eylemlerine katılan kadınlar için söylediği sözler nedeniyle dava açmaya hazırlandığını ifade eden Taşlıer ise şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 1 kuruşluk dava açmaya hazırlanıyorum. Çünkü, cumhurbaşkanının değerinin 1 kuruş olduğuna inanıyorum. Hukuksuz bir şekilde bir gecede İstanbul sözleşmesin çıktı. Ülkemizdeki kadınları ikinci sınıf vatandaş olarak görüyor. Böyle yalanlar ve küfürler cumhurbaşkanına yakışmıyor. 84 milyon insanı küfürbaz ilan etti. Şimdide camiler yakılıyor diyor. Nerede bu yakılan cami. Daha öncede bu tür yalanları var. İspatlayacak dedi, aradan yıllar geçti ortada bir tek görüntü yok”

3 yorum yapılmış
  • Tellal
    6 Haziran 2022 • 15:01
    Kına yakın
  • Cemal
    6 Haziran 2022 • 16:19
    Cumhurbaşkanı 20 yıldır ülkeyeye hizmetinden ötürü 1 kuruşluk adamsa,sizin değerinizi ölçecek parayı nereden bulacağız,tedavülsüzler…
  • Adalet
    7 Haziran 2022 • 14:22
    İstanbul sözleşmesi nin maddelerini tek , tek, anlaya ,anlaya inceledinizmi.istanbul sözleşmesi üzerinden siyasi hesap yapmayn CHP min yalanlarina inanırsan 5 kuruşluk CHP ye değer verirsen iki kuruş açıkta kalır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.