VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“GENEL BAŞKANA MEYDAN OKUYACAK İNSANI PARTİDE BİR DAKİKA TUTMAM”

7 Haziran 2022

.....................................................

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, cumhurbaşkanlığı adaylığı üzerinden partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine sert tepki göstererek, “Twitter’da partinin genel başkanına meydan okuyacak bir insanı bir dakika tutmam. Çirkindir, reddediyorum. Genel merkezin ivedilikle gereğini yapmasını arz ediyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ‘1 hafta önce kibir abidesi size “Yüreğin yetiyorsa aday ol” demişti. Sayın Genel Başkanım. Sizden ses çıkmadı. Siyaset iddia işidir. Yol verin ben bu resti göreyim. Hazırım inan olsun. Sandıkta dürüvereyim defterini. Güvenin bana. Yenerim.’ ifadelerinin yer aldığı sosyal medya paylaşımı partisinin genel merkezinde tepki topladı. Katıldığı bir televizyon kanalında Özcan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan cumhurbaşkanlığı adaylığı çıkışını değerlendiren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Twitter’da partinin genel başkanına meydan okuyacak bir insanı bir dakika tutmam. Çirkindir, reddediyorum. Genel merkezin ivedilikle gereğini yapmasını arz ediyorum” diye konuştu.

HADDİNİ AŞAN BİR MESELEDİR

Başkan Özcan’ın paylaşımına sert sözlerle tepkisini sürdüren Tekin, şunları söyledi:

“Hem Tanju Özcan’ı hem de genel merkez yöneticilerini kınadığını belirten Milletvekili Tekin, “Tanju çeşitli dönemlerde partinin kademelerinde görev yapmıştır, parti disiplinini, parti terbiyesinin ne olduğunu bildiğini zannediyorum ama görüyorum ki bugün gerçekten haddini aşarak, hem Tanju’yu şiddetle kınıyorum aynı zamanda genel merkez yöneticilerini de kınıyorum. Bu çok haddini aşan bir meseledir. Bir siyasetçi, bir belediye başkanı kendi liderine bu cümlelerle hitap edemez. Bu kabul edilebilir bir durum değil” ifadelerini kullandı.

"GENEL BAŞKANINA MEYDAN OKUYACAK BİR İNSANI BİR DAKİKA TUTMAM"

Tekin, Başkan Özcan’ın CHP çatısı altında kalmaması gerektiğini vurgulayarak, “Ben 37 yıldır bu partinin bütün kademelerinde görev yapmış bir insanım. Partimin kurumsal en hassasiyet gelmesin diye hep yutmuşum, birçok yanlışları da görmüşümdür. Son derece de doğaldır. Ama partinin geleneklerinden geldiğimiz için bu saygı, sevgiyi herkes gösterecek. Twitter’da partinin genel başkanına meydan okuyacak bir insanı bir dakika tutmam. Çirkindir, reddediyorum. Genel merkezin ivedilikle gereğini yapmasını arz ediyorum” dedi.

 

8 yorum yapılmış
  • Normalbiri
    7 Haziran 2022 • 10:59
    Tek yol zafer partisi başkanım sizi orda görmek güzel olurdu :)
  • melungeon14
    7 Haziran 2022 • 18:21
    hadi şurdan keşke kovsanızda başka partiye geçse .sizden bir cacık olmaz.hdp diyerek milleti soğutuyorsunuz...doğru söylüyor bay kemal 50 seferde girse zor..sevilmiyor.. .
  • VATANDA
    8 Haziran 2022 • 00:54
    MUHALEFET BİRBİRİNİ TAŞLIYOR, ARDINDAN İKTİDARDA BİZİMKİLERİ HAŞLIYOR. YETER TOPARLANIN ARTIK...BİRİBİRİNİZİN ARDINNDA DURUN BİRAZ.
  • gerekmi
    8 Haziran 2022 • 01:16
    hadi ordan gidiniz yandan yandan tanju bey alayınıza ayar verir arkandayız başkanım. siz kimsinizde tanju beye laf söylüyorsunuz.altı üstü chp partisiymiş. bizim başkanımız partinin üstündedir.
  • Baskan
    8 Haziran 2022 • 01:18
    ADAM
  • Adalet
    8 Haziran 2022 • 15:13
    Bir de CHP nin Cumhurbaşkanı a adayı olacak Tanju Özcan olsa boyunun ölçüsünü al, kimin defteri duruluyor gör adam insana verdiği değere göre 2002 den beri mazlumun ve kimsesiz,hasta, engelliye sahip çıkıp duasını alıyor ve insanlar Recep Tayyip Erdoğan a güveniyor , Tanju Özcan Cumhurbaşkanının iradene saygı duyuyorum dedi seçimden sonra seçildi ve boluya hizmet değil devamlı show reklam yaptı her defasında akparti ye haklı haksız çamur attı aynı TBMM de mll
  • Bolulu
    9 Haziran 2022 • 01:53
    Gürsel bey Kılıçdaroğlunun yapamadığını Tanju başkan yapıyor neden oda kendisini biliyor.Tanju başkan doğru konuşmuş bu iş cesaret işi.Şimdiye kadar ağzında eveleyip geveleyeceğine adaylığını açıkladı ya,yapamaz onda kendide bikiyor.Ayrıca hükümet parti liderlerinin gazına gelmesin.Ekmeleddin beyi gördük.Esamesi okunmuyor şimdi.
  • sabahattin
    9 Haziran 2022 • 17:54
    Ya bu zihniyetle nasıl iktidar olur bunlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.