VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTARLARDAN BOLUSPOR’A DESTEK

9 Haziran 2022

........................................................

Boluspor’un maçlarında takımlarını yalnız bırakmayarak tribünleri dolduran Yarenler ve Cadde 14 Taraftar Grupları, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek yeni sezonda destek mesajı verdiler.

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Boluspor’a gönül veren taraftarlar Başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Boluspor tesislerinde yeni yönetimle buluşan Yarenler ve Cadde 14 Taraftar Grupları, kırmızı beyazlı takıma yeni sezonda destek mesajları verdiler.

Taraftarların yıldız oyuncu transferi beklediğine dikkat çeken Başkan Abak, kulübün mali durumunu hatırlatarak, “Sportif şube yaklaşık bir haftadır çalışıyor. Naklen yayın gelirleri 12,5 milyon, futbolcu fiyatları uçuyor. 3-4 milyon gibi. Tabi bu konular genelde taraftarları ilgilendirmiyor. Taraftar yıldız oyuncu istiyor, kulübün şampiyon olmasını istiyor. Kulüpteki yöneticilerin taraftara değer vermesini istiyor. Son maçlarda geldiniz sizlerin de emeği büyük. Sizlerin sayesinde bu kulüp ligde kaldı. Bu kulüp ligde kalmasaydı burada başkanda olmazdı, bunları konuşacak konumuzda olmazdı. Sportif başarı önemli ama mali tablo düzgün olmadığı zaman kulüpler batıyor. Boluspor’da bu sene son virajını iyi döndü. Şimdi birlik beraberlik zamanı. Artık o tribünlerde binler olsun. Çünkü belki de siz benden daha fazla maçlara gittiniz. Daha fazla maç gördünüz. Orada taraftar olmadığı zaman iç sahada hakemi baskı altına alamıyorsunuz. Şu saatten sonra bence artık bir bütün olup, Boluspor’u hak ettiği yere basamak basamak çıkartmamız lazım. Acele edersek bu kulüp batar” şeklinde konuştu.

HER ZAMAN TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ

Yarenler Taraftar Grubu Lideri Ahmet Kırcalı ise, kırmızı beyazlı takımı destekleyeceklerinin altını çizerek, “Bizler bu kulübün neferleriyiz. Kulübün içinde olduğu ekonomik durumu biliyoruz. Belki de kurulduğu günden bu güne en büyük ekonomik sıkıntılı dönemini yaşıyor. Geçmişte ufak tefek sıkıntılar oldu. Bizlere düşen görev bundan sonra birlik ve beraberlik içinde tribünde Boluspor’u sonuna kadar destekleyip, hep birlikte başkan, yönetim, taraftar, futbolcu, teknik heyet, basın hep birlikte el ele hak ettiği yerlere kademe kademe taşımak.” dedi.

TARAFTAR OLARAK ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Cadde 14 Taraftar Grubu lideri Fatih Altundal ise “Bizlerde tüm gücümüzle sizlerin yanınızdayız. Ne gerekiyorsa, bizde taraftar olarak elimizi taşın altına sokmaya hazırız. İnşallah güzel günleri görürüz.” şeklinde konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.