VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN TWİTTER'DAN CEVAP VERDİ

14 Haziran 2022

...................

Haber: Mutlu YUCA

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etmesinin ardından sosyal medya hesabı twitter’dan kısa bir açıklama yaparak, “Çizgim hiç değişmedi bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üvey değil, öz evladıyım” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisi tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından beklenen açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. Başkan Özcan, partisinin öz evladı olduğunu vurgulayarak, “Ben siyaseti hiç kıvırmadan yaptım. Atatürkçü, bütün etnik kimlikleri kucaklayan bir Türk Milliyetçisi ve ülkesini çok seven bir anti-emperyalist olduğumu her fırsatta tekrarladım. Çizgim hiç değişmedi bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üvey değil, öz evladıyım” ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış
  • Mustafa
    14 Haziran 2022 • 09:24
    Hürriyet Cd. ile M. Akif Ersoy Bulvarının kesiştiriği Kavşaktan yukarı çıkarken yay geçidinden hemen sonra yol patlamış. Acilen düzeitilmesi ve yama yapılması lazım.
  • Adalet
    14 Haziran 2022 • 11:03
    Hakliya haklı, haksıza haksız olarak düşünün.bir kamu kurumunu temsil ediyor kişi ister atanarak gelsin , ister seçimle kim olursa olsun ağzından çıkanı kulağı işitmesi gerekiyor çünkü devleti temsil ediyor önce belediye başkanı hizmet etmesi gerek göreve geldiğimizden beri boluya hangi hayırlı hizmeti yaptınız
  • Adalet
    15 Haziran 2022 • 00:35
    Bolu CHP nin kalesi değil dir belediye hizmet için vardır
  • vatandas
    16 Haziran 2022 • 06:17
    Tanju başkan ne diyorsa doğrudur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.